پروانه کاظمی کارشناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت:معمولا دید و بازدیدهای عید زمان وعده های غذایی و خواب را جا به جا میکند و اگر بیمار انسولین مصرف کند و دیرتر غذا بخورد دچار افت قند می شود.
وي گفت: بیماران دیابتی برای درمان و کنترل بیماری شان به دارو و رژیم غذایی متکی هستند، این درحالی است که تعطیلات نوروز این نظم را بر هم میزند و گاهی بیماران را با مخاطرات جدی روبرو میکند.
وی افزود: بسیاری از بیماران پرهیز و رژیم غذایی را در تعطیلات نوروزی فراموش میکنند و به شدت با افزایش قند خون مواجه می شوند، همچنین ساعت های خواب نیز تغییر میکند و بی نظمی در مصرف داروها و انسولین بیماران را دچار شرایط نامطلوبی می کند.
وی تصریح کرد: مصرف انواع شیرینی ، شکلات و غذاهای چرب و پرکالری و همچنین مصرف آجیل ها می شود و به دلیل افزایش فشار خون، معضل دیگر بیماران دیابتی است.
وی خاطرنشان کرد: بهتر است مقدار کمی شیرینی خشک مصرف کنند اما باید تعادل را نیز رعایت کنند.