میوه های دارای رنگدانه قرمز رنگ از پیری زودرس پوست جلوگیری می کند پس در بهار از مصرف میوه های قرمز رنگ غافل نشوید.

دکتر عباس انتظاری، متخصص پیشگیری از بیماری ها و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:  میوه هایی که رنگدانه قرمز دارند از بروز پیری زودرس پوست جلوگیری کرده و با توجه به نقش آنتی اکسیدانی که این میوه ها دارند از بروز سرطان های پوستی و چین و چروک جلوگیری می کنند.

وی خاطر نشان کرد: افرادی که روزانه حداقل پنج وعده میوه یا سبزیجاتی که رنگدانه قرمز دارند استفاده می کنند پوست شادابتر و شفاف تر از سایر افرادی دارند که در اصطلاح علمی به این پوست ها Golden Skin( پوست طلایی) گفته می شود.

دکتر انتظاری افزود: افرادی که حداقل سه تا شش ماه الگوی مصرف میوه ها را به این شکل ادامه دهند وضعیت پایداری سالم در پوستشان ایجاد می شود./ح
برچسب ها: میوه ، پوست ، سبزیجات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار