به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس، این که مردم محلی نقش بهرام را سُرو بهرام یا سرآب بهرام می نامند خیلی شگفت انگیز است و نشان از حافظه تاریخی مردم دارد،زیرا 1300 سال این نام را بر دوش کشیده است.
در این نگاره بهرام بر تخت نشسته است و در هر طرف او دو نفر از بلندپایگان برجسته دربار ایستاده اند. تخت شاه که هر دو دست را بر روی غلاف شمشیر دارد کمی جلوتر از همراهان قرار دارد. با اینکه صورت بهرام کمی آسیب دیده است، هنوزمی توان ریش او را که در قسمت پائین به صورت گلوله بسته شده است تشخیص داد. تاج شاهی نیز به شدت آسیب دیده است. چهار بلند پایه حاضر دست راست خود را به نشانه احترام بلند کرده اند. هینتس نظر هرتسفلد را که می گوید: نفر سمت راست بهرام دوم را بهرام سوم، ولیعهد بهرام دوم می دانست رد می کند. اردمن این چهار نفر را سران طبقه چهارگانه یعنی: رهبر دینی، سپهسالار، صدراعظم و رئیس پیشه وران می داند که به نظر هینتس کمی به واقعیت نزدیک است. واقعیت این است که کسی که نفر دوم در سمت چپ بهرام کسی جز کردیر نیست و از این روی تنها در یک مورد حق با اردمن بوده است که البته جای رهبر روحانی را تعیین نکرده است و این هینتس است که برای نخستین بار به برداشت درستی دستمی یابد. این همان چهره ای است که هرتسفلد گمان کرده بود که نایب السلطنه بوده باشد. در صورتی که نشان قیچی بر کلاه کردیر به وضوح پیداست، که در مقام وزیر دادگستری نشان از برندگی و بی چون وچرا بودن رأی او دارد. نفر بعدی، که پس از کردیر بزرگ ترین شخصیت شاهنشاهی بود و اجازه داشت در سمت راست شاه بایستد نایب السلطنه بهرام دوم، به گمان هینتس همان بیدخش(نایب السلطنه)است.
هینتس دو نفر سمت چپ بهرام دوم را دو نفر از فرماندهان نظامی او می داند که مقامشان پس از بیدخش قرار داشته است. اینک چون در سنگ نبشته نرسی در پایکولی، که در سال 293 میلای نوشته شده است، پس از نام نایب السلطنه پاپک، نام فرمانده گارد(هزاربد) اردشیر از خاندان معروف سورن و نام سپاهبد رخش می آید. احتمال دارد که در نگاره نقش بهرام نیز کسی که بلافاصله از بهرام قرار دارد اردشیر فرمانده گارد. اما درباره نفر چهارم(آخرین نفر از سمت راست) هنوز نمی توان تصمیم گرفت.
در کتاب باستان شناسی ایران باستان آقای واندنبرگ این طور آمده است: نقش برجسته ای در دامنه کوه تراشیده شده که بهرام در این نقش روی تخت خود نشسته، و در هر طرف او دو خدمتگذار، در حال احترام ایستاده اند./س