به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از يونايتدپرس ، کيت الکساندر رئيس آژانس امنيت ملي و همچنين رئيس نهاد سايبري آمريکا اعلام کرد:مي خواهم اعلام کنم که اين تيم ، تيمي دفاعي نيست .
سازمان مبارزه با حملات سايبري آمريکا نهادي تازه تأسيس است و آژانس امنيت ملي آمريکا نيز از سيستم هاي اطلاعاتي و مخابراتي دولت حفاظت مي کند.
الکساندر در کميته نيروهاي مسلح مجلس نمايندگان آمريکا گفت: اين تيمي تهاجمي است که وزارت دفاع از آن براي دفاع از ملت در صورت وقوع حملات سايبري استفاده خواهد کرد.او گفت: سيزده گروه فقط براي انجام حملات سايبري اختصاص يافته است.
اظهارات او نخستين اظهار نظر پس از آن محسوب مي شود که دولت اوباما آشکارا به توسعه چنين سلاح هاي سايبري اذعان کرد.
الکساندر گفت وزارت دفاع آمريکا در حال ايجاد چهل تيم ويژه است که بيست و هفت مرکز فرماندهي براي پشتيباني از اين گروه ها اختصاص داده شده است .تيم هاي جداگانه اي نيز بر حفاظت از شبکه هاي رايانه اي وزارت دفاع متمرکز خواهند شد.
الکساندر گفت ايجاد اين تيم ها بخشي از تلاش هاي گسترده دولت آمريکا براي دفاع از خود در مقابل حملات سايبري مخرب است که براي مثال مي تواند در مبادلات تجاري در وال استريت اختلال ايجاد کنند و يا سبب قطع برق در يک منطقه مهم شود.
اظهارات الکساندر در پي سخنان جيمز کلپر مقام بلندپايه اطلاعاتي آمريکا مطرح شد که به کميته اطلاعاتي سنا گفته بود حملات سايبري به آمريکا هم اکنون خطرناک ترين تهديد عليه کشور محسوب مي شود.
اين نخستين باري بود که کلپر رئيس سازمان اطلاعات ملي آمريکا ، حملات سايبري را در صدر فهرست حملات خطرناک خود قرار داد.
روزنامه نيويورک تايمز گزارش داد پس از حملات يازده سپتامبر در سال دو هزار و يک ،اين همچنين نخستين باري است که مقامات آمريکايي تروريسم بين المللي را خطر شماره يکي که آمريکا با آن مواجه است ، قلمداد نکردند.
الکساندر گفت برخي تيم هاي سايبري هم اکنون کار خود را آغاز کرده اند و بر جدي ترين تهديداتي که او به آنها اشاره نکرد، متمرکز شده اند.
او گفت يک سوم اين نيروها - که مقامات آمريکايي مي گويند شامل چندين هزار پرسنل نظامي و غير نظامي مي شود - طي شش ماه تشکيل مي شوند و دو سوم باقيمانده نيز سال آينده تشکيل خواهند شد. او گفت کار تکميل همه چهل تيم تا پاييز 2015 تکميل خواهد شد.