مدیرکل دامپزشکی استان کرمان گفت: 83 اکیپ دامپزشکی بر سلامت گوشت در ایام نوروز در استان کرمان نظارت می‌کنند.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،بیژن دهقانی سلامت گوشت مصرفی در جامعه را از مهم‌ترین دغدغه‌های دامپزشکی استان کرمان دانست و اظهار داشت: در ایام نزدیک به سال نو استقبال مردم برای خرید اقلام ضروری از جمله گوشت بیشتر می‌شود.

وی بیان داشت: در راستای پیشگیری از سوء‌ استفاده‌های احتمالی افراد سودجو طرح تشدید نظارت نوروزی این اداره کل از تاریخ 26 اسفند ماه سال جاری آغاز و تا 13 فروردین ماه سال آینده ادامه دارد.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان افزود: در طرح تشدید نظارت نوروزی امسال 83 اکیپ بازرسی در دو شیفت کاری از ساعت هشت صبح تا هشت شب بر سلامت استحصال، حمل، بسته‌بندی و توزیع انواع گوشت سفید و قرمز  نظارت می‌کنند.

وی با بیان اینکه دامپزشکی همواره بر خرید گوشت از مراکز معتبر تاکید کرده است، عنوان کرد: مردم در هنگام خرید گوشت از مراکز معتبر به مهر و لیبل دامپزشکی توجه کنند.

دهقانی با اشاره به اینکه گوشت چرخ کرده باید در حضور مشتری تهیه شود، ابراز داشت: مردم از خرید گوشت چرخ شده آماده به صورت فله خوداری کنند.

وی افزود: بر روی لیبل گوشت‌های بسته‌بندی شده باید تاریخ تولید و انقضاء، نوع گوشت و همچنین عنوان گوشت تازه کشتار روز و گوشت منجمد درج شده باشد.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان با بیان اینکه روزانه دو اکیپ ستادی برای انجام هماهنگی‌های لازم و دریافت شکایات مردمی و نظارت بر عملکرد اکیپ‌های شهرستانی در سطح استان فعال هستند، گفت: مردم استان کرمان در صورت مشاهده هرگونه تخلف در مراکز عرضه گوشت می‌توانند مراتب را از طریق شماره تلفن چهار رقمی 1512 و یا شماره پیامک 3000231512 به اطلاع این اداره کل برسانند.

طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی در بم

مسعود اسدی‌پور رئیس شبکه دامپزشکی بم گفت: به منظور حفظ سلامت مصرف کنندگان طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی از 26 اسفند ماه آغاز و تا 13 فروردین ماه ادامه دارد.

وی افزود: اکیپ‌های ثابت و سیار دامپزشکی در دو نوبت صبح و بعد از ظهر نظارت بر فروشگاه‌های توزیع و عرضه مرغ، ماهی و گوشت قرمز، رستوران‌ها، هتل‌ها، کشتارگاه‌ها و خودروهای ویژه حمل فرآورده‌های خام دامی را بر عهده دارند.

اسدی‌پور تصریح کرد: یکی از وظایف دامپزشکی حفظ سلامت و امنیت غذایی شهروندان و جلوگیری از هر فعالیتی که به نحوی سلامت شهروندان را به مخاطره می‌اندازد، است و برای این منظور در تمام طول سال امور نظارتی و بهداشتی بر مراکز عرضه و فروش فرآورده‌های خام دامی انجام می‌شود.
برچسب ها: کرمان ، دامپزشکی ، گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.