دیالیزی‌ها تا حد امکان آجیل نخورند و در صورت تمایل به مصرف آن از آجیل‌های بی‌نمک و تازه استفاده کنند و این کار را در نزدیک زمان دیالیز انجام دهند تا ترکیبات آجیل زودتر از بدنشان خارج شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، برخی آجیل‌ها پتاسیم زیادی دارند و مصرف زیاد آن‌ها ممکن است برای بیماران دیالیزی مشکل ایجاد کند.
میوه‌هایی مانند پرتقال، لیموشیرین و نارنگی پتاسیم زیادی دارند بنابراین بیماران دیالیزی نباید در مصرف این میوه‌ها افراط کنند و بهتر است روزانه یک پرتقال یا یک لیمو شیرین مصرف کنند تا پتاسیم خون آنان بیش از حد متعارف افزایش نیابد.
اگر این بیماران بیش از یکی دو روز قصد مسافرت دارند باید پیش از سفر با معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مقصد به منظور دیالیز هماهنگی های لازم را انجام دهند.
تعداد کمی از بیماران، دیالیز صفاقی می‌شوند. این بیماران باید مایعات و وسایل استریل و پانسمان را در طول سفر به همراه داشته باشند به عنوان نمونه هر روز به 4 بگ مایعات نیاز دارند.
بیماران دیالیزی می‌توانند فعالیت بدنی سبک و مداوم مانند پیاده‌روی و شنا انجام دهند. این کار باعث می‌شود که مایعات بیشتری از طریق پوست و تنفس دفع کنند البته آنان نباید ورزشهای سنگین را انجام دهند و به عضلاتشان آسیب برسانند./س

برچسب ها: آجیل ، بیماری ، کلیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.