وی بیشترین حوزه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی در پرداخت تسهیلات جدید را دامداری، پرورش زنبور عسل، توسعه باغات، پرورش ماهی، مکانیزاسیون کشاورزی و دیگر زمینههای کشاورزی اعلام کرد.
فرماندار شهرستان خلخال با اشاره به تولید سالانه 14 هزار تن شیر در خلخال خاطرنشان کرد: روزانه 35 تن شیر در خلخال تولید میشود که در آیندهای نزدیک کارخانه تولید شیر پاستوریزه این شهرستان بار دیگر فعالیت خود را از سر گرفته و آغاز به کار خواهد کرد.
محمدی یادآور شد: کار گروه توسعه بخش کشاورزی تلاش میکند که حوزه تولید شیر تقویت شده و میزان تولید این محصول بالا رود.
این مسئول با تقدیر ازت تلاشهای بانک عامل کشاورزی شهرستان و شعبات تابعه در بخشهای شاهرود و خورش رستم و اعضای کار گروه توسعه کشاورزی خلخال بیان داشت: این کار گروه تاکنون موفق عمل کرده است و باید تلاش شود نظارت بر طرحها، نحوه اجرای آنها و استفاده صحیح از تسهیلات و اشتغال این حوزه به درستی پیگیری شود.
رئیس کار گروه توسعه بخش کشاورزی شهرستان خلخال در بخش دیگری از سخنان خود در بحث کاشت نهالهای درختان مثمر نیز افزود: تاکنون بیش از 11هزار و 500 اصله نهال درختان مثمر از جمله گلابی، زردآلو، آلبالو و انار برای کاشت در اراضی توزیع شده که انتظار میرود با بهرهبرداری صحیح و مراقبتهای مستمر شاهد پویایی حوزه تولید میوه از درختان مثمر در شهرستان خلخال باشیم.
محمدی از دستگاههای ذیربط در حوزه دام ازجمله جهاد کشاورزی، دامپزشکی و امور عشایری خواست تا با برآورد دقیق تعداد دام سنگین و سبک شهرستان و برآورد میزان تولید دقیق شیر و لبنیات کار گروه توسعه کشاورزی را در برنامهریزی جهت توسعه و تقویت بنیه تولید و اشتغال شهرستان یاری کنند.
وی در پایان سخنان خود اظهار داشت: اطلاعرسانی دادهها و اطلاعات صحیح در زمینه تعداد دامها، تولیدات و دیگر موارد موردنظر در حوزه کشاورزی سبب برنامهریزی مطلوب، نظارت بهتر و در نهایت نتیجهگیری مطلوبتر خواهد شد./ج1