فرشته قربانی نائینی، دانشجوی دکترا شیمی فیزیک در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: آرتریت روماتوئید یک بیماری التهابی مزمن و سیستمیک است که بیش از یک درصد جوامع بشری را تحت تاثیر قرار داده است.
وی تصریح کرد: شایان ذکر است که بیماری آرتریت روماتوئید یکی از متداول ترین بیماری های التهابی است.
قربانی گفت: این پژوهش با هدف تعیین اثرات پیشگیری کننده پروتئین سویا بر بروز آرتریت روماتوئید در مدل حیوانی مطرح شد و در پایان درصد وقوع آرتریت روماتوئید در گروه پروتئین ایزوله سویا83/33 درصد و در گروه آرتریت روماتوئید صد در صد مشاهده شد.
این دانشجوی دکترا متذکر شد: پروتئین ایزوله سویا قادر به کاهش شدت آرتریت روماتوئید است بنابراین مصرف پروتئین سویا می تواند به عنوان عاملی در پیشگیری و حتی کاهش علایم آربریت روماتوئید مطرح شود./ح