نارنجی پوشان برق شیراز در هفته 23 (دهم دور برگشت )مسابقات دسته یک فوتبال باشگاههای کشور از ساعت 15:15 دقیقه روز 2 شنبه 21 اسفندماه در تبریز به مصاف شهرداری این شهر خواهند رفت .

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس، تیم برق که حال و روز خوشی را در این فصل از رقابتهای دسته یک تجربه نمی کند و خطر سقوط به دسته 2 رو به شدت احساس می کند با 19 امتیاز در رده سیزدهم جدول رده بندی گروه ب قرار دارد .

برق در صورت پیروزی مقابل نماینده تبریز و شکست فولاد یزد و حفاری اهواز در بازی با تیم های شهرداری بندرعباس و شهرداری یاسوج با 2 رده صعود ، در مکان یازدهم جدول رده بندی گروه ب قرار خواهد گرفت .

تیم شهرداری تبریز هم تا پایان هفته 22 با کسب 40 امتیاز ، مکان سوم را به خود اختصاص داده است و بدنبال برتری در بازی با برق شیراز است تا بتواند جز سهمیه های حضور دردسته برتر فوتبال کشور باشد .

شاکردان محمد عباسی در برق شیراز در هفته 22 با یک گل مغلوب میهمان خود راهیان کرمانشاه شدند و نماینده تبریز با یک گل در بوشهر ، تیم ایرانجوان را شکست داد .

گفتنی است دیدار رفت 2 تیم که 5 شنبه 25 آبان ماه برگزار شد با 3 گل بسود تیم شهرداری تبریز به پایان رسید ./س

برچسب ها: فوتبال ، برق ، شهرداری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.