به گزارش
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب ام دی؛ قارچ خوراکی ماده غذایی سالم لذیذ و سرشار از پروتئین و انواع ویتامین املاح و آنتی اکسیدان ها است که با دارا بودن طعم بو و بافت مطبوع در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد.
قارچ حاوی مقادیر بسیار مناسبی از مواد معدنی شامل فسفر، پتاسیم، منگنز، مس، آهن و کلسیم می باشد و دارای درصد بسیار کمی چربی و کالری است و ارزش غذایی آن بالاتر از گوشت و مرغ است.
خاصیت ضد سرطانی قارچ بسیار بیشتر از گوشت مرغ است و پزشکان توصیه می کنند ارزش غذایی قارچ بسیار زیاد است و می توان در طول هفته وعده های غذایی زیادی را به خودش اختصاص دهد.
قارچ باعث بهتر عمل کردن سیستم گوارشی و عصبی می شود و با خوردن آن باعث آرامش روحی و روانی بیشتری نیز می شویم./ع2