وی ادامه داد: تنها مشکلی که پیرامون این مساله وجود دارد، فرایند سخت نگارش مقاله و فرمت های خاصی است که این نشریات را به رعایت فرمالیستی تحمیلی سوق داده است و تمام استادان دانشگاه و پژوهشگران باید از آن تبعیت کنند.
دکتر ایوبی همچنین گفت: از آنجاکه محققان و پژوهشگران درگیر مطالعه و تحقیق هستند، کمتر فرصت دارند که به مسائل فنی و نگارشی مقالات علمی پژوهشی بپردازند و حتی گاهی مطالب جدید و تازه آنها در قالب فرمت مقالات علمی پژوهشی نمی گنجد.
رییس موسسه فرهنگی اکو افزود: نتیجه سخت گیری فنی در نگارش مقالات علمی پژوهشی این خواهد بود که از یک سو، جامعه علمی کشور از بخشی از یافته های پژوهشگران محروم شوند و از سوی دیگر، نشریات علمی پژوهشی، جاذبه شان را از دست بدهند و روی کیوسک ها نیایند.
وی با تقدیر از روند کاری نشریات علمی پژوهشی در دولت نهم و دهم گفت: اگرچه نوشتن مقالات به زبان انگلیسی، کار بزرگی است و پژوهشگران و محققان کشور هم باید در این مسیر گام بردارند اما مجلات علمی پژوهشی داخل کشور نباید در این پروسه نادیده گرفته شوند چراکه ایران در نگاه کشورهای فارسی زبان، جایگاه ویژه ای دارد.
دکتر ایوبی درخصوص برگزاری اولین دوره برگزاری نمایشگاه نشریات علمی پژوهشی گفت: برگزاری نمایشگاه نشریات تخصصی، ابتکار باارزشی است چراکه نمایشگاه هایی مثل نمایشگاه بین المللی کتاب و مطبوعات، به یک مراسم و آیین تبدیل شده و بازدید از آن، وقت زیادی از محققان و پژوهشگران می گیرد به همین دلیل هم لازم بود فضای آرام تری برای قشر علمی کشور فراهم شود تا حضور آنها معنادار باشد و در جریان آخرین اتفاقات علمی کشور قرار گیرند. /س