مسئول موزه تاریخ طبیعی همدان در گفتگو با
خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان گفت : این موزه ، مجموعهای کمنظیر از نمونه انواع گونههای حیوانی، گیاهی و طبیعی اقلیم ایران و اقصی نقاط کره خاکی است که تماشای آن ذهن هربینندهای را به گذشته و حال ، اعماق آبها و فراز خاکها میکشاند.
جعفر محمد علیزاده گفت: در لابهلای این مجموعه اعجابانگیز که هماینک به عنوان یکی از گرابهاترین سرمایههای ملی و بستری برای مطالعات دانش پژوهان و اهل تحقیق شناخته شدهاست ، هزاران نمونه زنده سنگواره و تاکسی درمی شده از گونههای گیاهی ، پستانداران ، پرندگان ، خزندگان ، حشرات و آبزیان به شیوههای مدرن و علمی نگهداری میشود.
وی با بیان اینکه از موزه تاریخ طبیعی همدان روزانه حدود 300 نفرازدوست داران مظاهر طبیعت وحشی ، اهل تحقیق و پژوهشگران از سراسر ایران دیدن میکنند افزود: این موزه هماینک در چند تالار مجهز و آراسته به وسعت 2هزار مترمربع به چند فضای مناسب برای مطالعه، سالن سخنرانی و کتابخانه تخصصی در دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلیسینا مجهز است.
بنیان موزه تاریخ طبیعی در همدان سال ۱۳۵۱به همت چند تن از دبیران دبیرستان و اساتید دانشگاه در سالن کوچک و محدود در گوشهای از دبیرستان موسوم به پهلوی آن زمان گذاشته شدهاست.
موزه تاریخ طبیعی همدان در دانشگاه کشاورزی دانشگاه بوعلیسینا، در انتهای چهارباغ آزادگان در شهر همدان، واقع است./س