خالد موسوی فرد در گفت و گو با
خبرنگار باشگاه خبرنگاان یاسوج، افزود: ایجاد پوسیدگی مواد غذایی، تحت تاثیر شکل و قوام ماده غذایی، دفعات مصرف و غذاها و مایعاتی است که همراه با هم مصرف می شوند.
وی با بیان اینکه مایعات معمولا به سرعت از محیط دهان پاک می شوند و قدرت چسپندگی کمی دارند، اظهار کرد: غذاهای جامد مانند شرینی و چیپس، پس از جویدن روی سطح دندان ها قرار گرفته و به آسانی تمیز نمی شوند.
موسوی فرد ادامه داد: ماندگاری بیشتر مواد غذایی جامد در دهان، میزان ابتلا به پوسیدگی را افزایش می دهد.
مصرف مایعات پس از غذا، ابتلا به پوسیدگی را کاهش می دهد
مدیرگروه بهداشت دهان و دندان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، تصریح کرد: مصرف مایعات پس از غذا، موجب کاهش قدرت چسپندگی مواد غذایی بر روی دندان می شود.
وی اضافه کرد: نوشیدن مایعات پوسیدگی زا مانند نوشابه به همراه غذا، خطر ابتلا به پوسیدگی را افزایش می دهد.
موسوی فرد خاطرنشان کرد: مصرف مقدار زیادی شیرینی در یک وعده و شست و شوی دهان، بهتر از مصرف شیرینی کمتر در وعده های بیشتر بیشتر است./س