هر چه عسل تیره تر باشد خاصیت آنتی اکسیدانی آن بیشتر بوده و از ابتلا به سرطان جلوگیری می کند.

نداخوانساری مشاور تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت:  خوردن عسل به تمام گروه های سنی به جز اطفال زیر 1 سال  توصیه شده است نباید از قند و شیرینی عسل طبیعی ترسید و آن را به خاطر شیرین بودن نخورد.

وی افزود: عسل باعث افزایش انرژی طبیعی بدن، افزایش ایمنی بدن در برابر عفونت ها، التیام جای زخم ها و سوختگی و عملکرد بهتر مغز می شود.

وی تصریح کرد: عسل به پیشگیری از سرطان و بیماری های قلبی کمک می کند، غنی از ویتامین ها و مواد معدنی است، باعث تقویت جنین ضعیف در بدن مادر می شود و به سلامت و توان مادر باردار کمک می کند.

وی خاطر نشان کرد: برای رشد و تقویت مغز کودکان مفید است، اشتهای کودکان را افزایش می دهد و برای سالمندان بسیار مناسب می باشد.

برچسب ها: عسل ، عفونت ، جنین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار