بزرگ‌ترین خدمتی که توسط کمیته امداد ارائه می‌شود، خدمت به محرومین جامعه و باز کردن گره کار آنها است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان ،نماینده ولی فقیه در استان زنجان در جمع کارکنان کمیته امداد استان زنجان با اشاره به اینکه نداشتن وضعیت اقتصادی مطلوب در بعضی خانواده‌ها امری طبیعی و عادی است،گفت: خواه ناخواه خانواده‌هایی بنا به شرایطی دچار معضلات و مشکلاتی در مقوله معیشتی می‌‌شوند که وظیفه جامعه اسلامی این است که این محرومیت‌ها را با حفظ شخصیت‌ اجتماعی افراد برطرف سازد.

آیت‌الله خاتمی در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر کمیته امداد همراه با سایر دستگاه‌های اجرایی جایگاه خود را در جامعه به دست آورده است، افزود: انتظار این است که فقط کمیته امداد نهادی مجرد در خدمت رسانی به قشر محروم جامعه نباشد و سایر ارگان‌های مرتبط نیز همکاری‌های لازم را در این زمینه انجام دهند.

وی در ادامه با اشاره به اقدامات حمایتی صورت گرفته توسط کمیته امداد ادامه داد:کم وبیش خبر دارم، کسانی که سال‌های پیش زیر پوشش کمیته امداد بوده‌اند و از این نهاد مستمری دریافت می‌کردند، در حال حاضر توانمند شده‌اند و از چرخه حمایتی امداد خارج شده‌اند.

نماینده ولی فقیه در استان زنجان در بخش دیگری از سخنان خود با رد ارائه خدمات بی‌هدف و خدماتی که موجب وابستگی بیشتر خانواده‌های نیازمند می‌شود،تصريح كرد:رسیدگی به فقرا هنر نیست، هنر این است که عده‌ای را توانمند کنیم، کاری که خوشبختانه چند سالی است توسط امداد اجرایی می‌شود و توفیقات بسیاری نیز در این زمینه کسب کرده است.

آیت‌الله خاتمی در ادامه با تقدیر از خدمات هدفمند ارائه شده توسط کمیته امداد تاكيد كرد: اقدامات امداد در بحث حمایت از مددجویان مطلوب است، ولی نباید به این اندازه قانع باشیم، بلکه باید اقدامات بیشتری در این زمینه صورت گیرد.

وی خاطر نشان کرد: کمیته امداد با همت امام شکل گرفته است، لذا باید قداست این نهاد حفظ شده و همکاری‌های لازم با این نهاد انقلابی در محرومیت زدایی صورت گیرد./ع


 

برچسب ها: کمیته ، امداد ، افتخار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.