کارشناس مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: خوردن تخم کتان کمی قبل از غذا، موجب کنترل اشتها و کاهش وزن می‌شود.

راضیه نجات زاده در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج، افزود: تخم کتان کلسترول را کاهش داده و میزان قند خون را کنترل می‌کند، هم چنین وجود میزان زیادی اسیدهای چرب امگا 3 در آن موجب سلامت چشم‌ها و مغز می شود.
وی با اشاره به وجود ترکیبات آنتی اکسیدان در تخم کتان، اظهار کرد: این امر موجب تاثیر آن در پیشگیری از سرطان شده و با افزودن دانه‌های تخم کتان به رژیم غذایی روزانه، می توان سیستم گوارش و قلب سالم تری داشت.  
زنان باردار تخم کتان نخورند
این کارشناس مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، با بیان اینکه علی‌رغم فواید بسیار تخم کتان، نباید در مصرف آن زیاده روی شود، تصریح کرد: مردانی که در معرض خطر ابتلا به سرطان پروستات هستند، زنان باردار، مادران شیرده و و افراد دارای روده تحریک‌پذیر، باید از مصرف تخم کتان اجتناب نمایند. /ع
برچسب ها: یاسوج ، کتان ، اشتها
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.