به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،یحیی خورشیدخانی، با اشاره به اینکه توجه به مشکلات و نیازهای مردم بیبضاعت لازمه رشد و توسعه یک کشور است، افزود: احسان و نیکی سلامت روح و جسم را برای فرد خیر و جامعه فراهم میکند به طوری که آن را از رخدادهای ناهنجار ایمن میسازد.
وی با تأکید بر ترغیب و تشویق اقشار مختلف مردم در حوزههای مختلف فعالیتی بر انفاق و بخشش، گفت: امام خمینی (ره) با بنیانگذاری نهاد کمیته امداد به عنوان کانونی ارزشمند با ساختاری حمایتی، جامعه نیازمند را مورد توجه قرار داد.
معاون فرماندار شهرستان تویسرکان تصریح کرد: این نهاد بستری توانمند برای اجرای سیاستهای تشویقی در راستای ریشهکن کردن فقر است چراکه با شناسایی افراد مستعد ضمن کمک مادی با ایجاد زمینههای متفاوت مهارتی در عرصههای شغلی، خانواده و... فاصله طبقاتی معیشتی در بین آحاد مردم را به تدریج کاهش مییابد.
وی ابراز داشت: مهمترین فعالیتی که در کمیته امداد منجر به توسعه موقعیت و وضعیت فردی و اجتماعی مردم در سطح جامعه میشود خودکفاسازی افراد بیبضاعت در قالب مهارتآموزی به شمار میآید.
خورشیدخانی ادامه داد: یکی از برنامههای دیگر که این نهاد ضمن انجام وظیفه خود در خصوص جمعآوری خیر و نیکی مردمی، ایجاد وحدت و ترویج همدلی و دوستی در پیکره کشور در هفته احسان و نیکوکاری است.
وی هفته احسان و نیکوکاری را تجلی اتحاد و یکپارچه همت و حضور مردم در راستای شکوه و اقتدار ایران اسلامی دانست و تأکید کرد: سنت حسنه نیکی کردن به همنوع در دین مبین اسلام بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
معاون فرماندار شهرستان تویسرکان افزود: ملت ولایتمدار و فداکار ما در هر عرصه با مشارکت حداکثری خود فرهنگ دینی و اسلامی را به دنیا صادر میکنند و امسال نیز همانند همیشه دل هموطنان را با کمکهای خود شاد خواهند کرد.
وی احسان را راهی به سوی کمال خواند و تصریح کرد: سنتهایی که در دین مبین اسلام به انجام آن توصیه شده است یقیناً دستاوردی عمیق و تأثیرگذار در زندگی انسان دارد.
خورشیدخانی در پایان اضافه کرد: نیکوکاری آسانترین و مهمترین ابزار برای دستیابی به کرامت است که نهادینهسازی آن باعث قدرت و منزلت اجتماعی شخصی به ویژه برای پیشرفت توانمندی همهجانبه کشور میشود.