فرمانده مرزباني نيروي انتظامي از فروش نظام مند و کنترل شده سوخت به مرزنشينان خبر داد و گفت: اين واگذاري که براساس سهميه بندي صورت مي گيرد در راستاي کمک به معيشت مرزنشينان است.

 
 
 
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاراناز پايگاه خبري پليس، سردار حسين ذوالفقاري در حاشيه همايش مرزبانان كشور در جمع خبرنگاران از کشف 28 ميليون ليتر سوخت قاچاق در کشور خبر داد و گفت: تفاوت قيمت سوخت منجر شده تا با تشديد پديده قاچاق روبرو شويم.
 
 
وي ادامه داد: در حوزه خليج فارس و سيستان و بلوچستان طرح هاي ويژه اي را به اجرا در آورديم تا سودجوياني که اقدام به لوله کشي سوخت از داخل منازل به درياها مي کردند را شناسايي و لوله ها را جمع آوري کنيم.
 
وي تصريح کرد: در منطقه سراوان نيز بيش از 200 کيلومتر خلاء حفاظتي وجود دارد که منجر شده روزانه 3 ميليون ليتر گازوئيل در اين منطقه قاچاق شود که ارزش تقريبي آن 8 ميليارد تومان است؛ به همين منظور ناچار شديم نيروهاي مرزي را در شرايطي سخت در صفر مرزي مستقر کنيم که همين امر باعث شد تا بحمدالله هم اکنون قاچاق در اين منطقه نيز متوقف شود.
 
 
وي همچنين از کشف 500 دستگاه خودرو از قاچاقچيان سوخت در دره هاي منتهي به مرز پاکستان خبر داد و اظهار داشت: البته به دليل صعب العبور بودن، انتقال اين خودروها به عقبه مرز امکان ندارد.
 
فرمانده مرزباني ناجا با اشاره به اينکه در يک ماهه گذشته با کاهش شديد قاچاق سوخت در مرزها مواجه بوديم، گفت: براساس مصوبه دولت در خصوص فروش سوخت متناسب با شرايط مرزي، قرار است به مرزنشينان سهميه داده تا از اين طريق به معيشت آنان کمک شود.
 
 
وي گفت: فروش سوخت به صورت نظام مند و با کنترل دقيق در مناطق مرزي بزودي اجرايي مي شود.
 
به گفته وي، سهميه سوخت مرزنشينان بصورت ماهيانه و براساس قيمت مصوب واگذار مي شود؛ که اين قيمت نه دولتي و نه به قيمت قاچاق است.
 
کاهش 30 درصدي قاچاق انسان
 
 
ذوالفقاري در پاسخ به سوال يکي از خبرنگاران در زمينه قاچاق انسان نيز گفت: هم اکنون قاچاق انسان و خروج غير مجاز از کشور 30 درصد کاهش يافته است.
 
وي در خصوص حذف بازارچه هاي مرزي نيز، اظهار داشت: قرار بود بازارچه ها تعطيل شوند اما با تصويب دولت مقرر شد تا هر خانوار مرز نشين در طول ماه تا سقف 2 ميليون تومان کالا مبادله کند.
 
 
اين مقام ارشد انتظامي در پاسخ به سوال خبرنگار پايگاه خبري پليس در مورد قاچاق دام نيز، گفت: هم اکنون اين نوع قاچاق در مرزهاي غربي کشور تشديد شده و در همين راستا عده اي معتقدند که اين نوع قاچاق در اين مرزها منجر به افزايش قيمت گوشت در داخل کشور شده است؛ اما اين گونه نيست چرا که روش قاچاق دام صورت مشخصي ندارد.
 
 
وي روش قاچاق دام را اين طور توضيح داد: برخي از قاچاقچيان، دام را به روستاهاي مرزي منتقل مي کردند و سپس احشام توسط برخي از عناصر براي "چرا" به مناطق مرزي برده و با سوء استفاده از اين موضوع، دام را به آن سوي مرز منتقل مي کردند، بلافاصله پس از ارجاع چندين گزارش در اين خصوص به مرزباني ناجا، محدوديت "چرا" براي اين افراد ايجاد که اين امر منجر به کنترل قابل توجه قاچاق در مرزهاي غربي شد.
 
فرماند مرزباني ناجا با اشاره به اينکه براساس برآوردهاي انجام شده کمتر از يک درصد گوشت مصرفي داخل کشور، از مرزها، قاچاق مي شوند، افزود: اين ميزان قاچاق قطعا تاثيري بر افزايش قيمت گوشت در داخل کشور ندارد.
 
 
ذوالفقاري در خصوص قاچاق دام در مناطق جنوبي کشور نيز، اذعان داشت: متاسفانه برخي از افراد از خلاء هاي قانوني استفاده کرده و دام ها را به بهانه "چرا" تا لب دريا مي بردند؛ اما متاسفانه پيش از اين تا زماني که دام وارد شناور نشده و سپس شناور توقيف نمي شد، اين فعاليت عنوان قاچاق نمي گرفت.
 
وي در خصوص قاچاق مواد مخدر نيز، اظهار داشت: در سال جاري شاهد افزايش 49درصدي کشفيات مواد مخدر در مرزها بوديم، اين در حالي است که کشفيات مواد مخدر در داخل کشور کنترل شده و 9 درصد نيز کاهش نشان مي دهد. /ل

برچسب ها: کنترل ، سوخت ، مرزنشینان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار