كارشناس ارشد تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی كردستان از چاقی و اضافه وزن به عنوان یكی از عوامل خطر در ایجاد بیماری های قلبی عروقی در افراد نام برد.

به گزارش خبر نگار باشگاه خبر نگاران  سنندج ، هژیر  گفت: بر اساس آمار دانشگاه علوم پزشكی كردستان بیش از 42 درصد علل مرگ و میرهای استان بر اثر بیماری های قلبی و عروقی است كه اولین عامل مرگ و میر استان را به خود اختصاص داده است.به گفته وی اولین قدم در پیشگیری و درمان بیماری های قلبی عروقی كنترل و كاهش وزن است. هژیر افزود: همچنین مصرف سبزیجات و میوه های رنگی و تازه، ویتامین های آ، منیزیم و پتاسیم میزان آنتی اكسیدان های مفید بدن را افزایش داده و در پیشگیری و درمان بیماری های قلبی عروقی موثر است/س

برچسب ها: آمار ، دانشگاه ، مرگ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.