برای خریدن آجیلی که مرغوب باشد باید به رنگ و براق بودن آن توجه کنیم.

دکتر هنرور، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران گفت: آلودگی هایی که در آجیل و مغزها وجود دارد معمولا توسط افراد خریدار نادیده گرفته می شود.
 
وی عنوان کرد: آلودگی هایی از جمله کپک و قارچ ها که در روی پوست گردو و پسته دیده می شود نشانه هایی از آجیل نا مرغوب اند.
 
وی تصریح کرد: آجیل و مغزها را باید از مناطق شناخته شده تهیه کرد همچنین ظاهر و کیفیت آجیل ها مهم است.
 
وی عنوان کرد: برای اینکه بتوانیم آجیل مرغوبی تهیه کنیم باید به رنگ و براق بودن توجه کنیم.
 
وی اظهار نشان کرد: هرچه آجیل کدر و مات باشد نشاندهنده شرایط نگهداری غیر استاندارد غیر بهداشتی است و در صورتی که آجیل براق و تمیز باشد و عاری از هر گونه گرد و غبار باشد./ع2
برچسب ها: آجیل ، رنگ ، مغز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار