دکتر هنرور، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: آلودگی هایی که در آجیل و مغزها وجود دارد معمولا توسط افراد خریدار نادیده گرفته می شود.
وی عنوان کرد: آلودگی هایی از جمله کپک و قارچ ها که در روی پوست گردو و پسته دیده می شود نشانه هایی از آجیل نا مرغوب اند.
وی تصریح کرد: آجیل و مغزها را باید از مناطق شناخته شده تهیه کرد همچنین ظاهر و کیفیت آجیل ها مهم است.
وی عنوان کرد: برای اینکه بتوانیم آجیل مرغوبی تهیه کنیم باید به رنگ و براق بودن توجه کنیم.
وی اظهار نشان کرد: هرچه آجیل کدر و مات باشد نشاندهنده شرایط نگهداری غیر استاندارد غیر بهداشتی است و در صورتی که آجیل براق و تمیز باشد و عاری از هر گونه گرد و غبار باشد./ع2