تصور همگان بر این است که خوردن انواع ماهی ریسک ابتلا به انواع سرطان ها را کاهش می دهد و نیز به دلیل وجود امگا3 روند پیشرفت پوکی استخوان کاهش می یابد.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از بلومبرگ تحقیقات جدید نشان می دهد که خوردن ماهی ما قطعاً سبب عدم ابتلا به سرطان نمی شود بلکه در مواردی خود ریسک ابتلا را زیاد می کند به دلیل وجود هورمون هایی که به خصوص در ماهی قزل آلا وجود دارد.
 
گفتنی است خوردن ماهی به اندازه ی کافی و مناسب در هفته سبب سلامت و بهبود گردش خون و جلوگیری از لخته شدن خون در رگ ها می گردد اما زیاد خوردن آن نیز ممکن است خطراتی را متوجه سلامت انسان کند./ح
برچسب ها: ماهی ، سرطان ، سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.