کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام سجاد(ع)، گفت: اسیدهای چرب اشباع شده مانند گوشت قرمز، کره و مواد غذایی حاوی کلسترول بالا، خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش می دهند.

سمانه عزیزی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگارا یاسوج افزود: مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب امگا3، مانند ماهی و گردو، امگا6، ویتامین D و ویتامین B12که برای سلامت مغز مفید هستند، موجب کاهش خطر ابتلا به آلزایمر می شوند.
وی با اشاره به تاثیر مثبت اسیدفولیک در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر، اظهار کرد: سبزیجات برگی شکل و غلات کامل مانند جو، دارای اسیدفولیک بوده و توصیه می شود در رژیم غذایی افراد مورد استفاده قرار گیرند./س
برچسب ها: یاسوج ، کلسترول ، رژیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.