پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای نخستین بار در کشور موفق به طراحی و ساخت دستگاه انتقال انواع مایعات به وسایل اندوارولوژی و تمامی عمل های جراحی بسته و باز شد.



به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد؛ علی رضا بازقندی مخترع این دستگاه گفت: در عمل های اورولوژی به روش بسته ، به منظور افزایش دید جراح و رقیق شدن خونریزی ها ، باید مایعی در مسیر جراحی تزریق شود که این اقدام با فشار دستی و به وسیله سرم نمکی به وسیله کمک جراح صورت می گیرد و در حال حاضر با استفاده از این دستگاه امکان تزریق مایعات به صورت خودکار و با توجه به پارامترهای مشخص میزان خونریزی امکان پذیر است.

این مبتکر و مخترع دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به این که در روش سنتی تزریق مایعات به داخل بدن بیمار موجب بروز هایپوترمی و تب می شود افزود : این دستگاه با قابلیت تنظیم گرمی و سردی مایعات از بروز عوارض ناشی از تزریق پس از عمل جراحی جلوگیری می کند .

وی به کاربرد این دستگاه در عملهای جراحی باز نیز از جمله پاره شدن آپاندیس ، عملهای با عفونت بالا و سوختگی هایی که نیاز به شستشو دارد اشاره و اظهار کرد: امکان پذیر شدن استفاده از آب مقطر استریل به جای سرم نمکی موجب شده است هزینه ها به طور متوسط در هر عمل از 180 هزار تومان به کمتر از 20 هزار تومان کاهش یابد.

این پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: این دستگاه با حمایت دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با هزینه ای بیش از500 میلیون ریال در مدت یک سال ساخته شدهاست.

یادآوری می شود : تا کنون مزایا و معرفی دستگاه در قالب مقاله در دو کنگره اورولوژی ایران و کنگره بین المللی اورولوژی در کشور ترکیه ارائه شده که با استقبال بی نظیر متخصصان ملی و جهانی روبرو شده است./س


برچسب ها: اختراع ، دستگاه ، انتقال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.