منبعی در پلیس عراق اعلام کرد انفجار خودروی بمب گذاری شده در محله ای شیعه نشین در بغداد که شامگاه پنجشنبه روی داد، به کشته شدن دست‌کم نوزده نفر و زخمی شدن سی تن دیگر منجر شد.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران  ،به نقل از خبرگزاری شین‌هوا ، منبعی در پلیس عراق اعلام کرد انفجار خودروی بمب گذاری شده در محله ای شیعه نشین در بغداد که شامگاه پنجشنبه روی داد، به کشته شدن دست‌کم نوزده نفر و زخمی شدن سی تن دیگر منجر شد.

این منبع در پلیس عراق که خواست نامش فاش نشود، به خبرگزاری شین‌هوا گفت این انفجارهای پی در پی شامگاه پنجشنبه در منطقه شیعه نشین شعله روی داد. نخستین انفجار مقابل یک رستوران و انفجار دوم نزدیک یک ورزشگاه فوتبال روی داد.

این منبع خاطر نشان کرد بر اثر این انفجارها دست‌کم نوزده نفر کشته و بیش از سی تن دیگر از جمله ماموران پلیس زخمی شدند.

این منبع ابتدا شمار تلفات را دو کشته و پنج زخمی اعلام کرده بود.

وی افزود شمار تلفات ممکن است احتمالا افزایش یابد زیرا حال برخی از زخمی ها وخیم است.

نیروهای امنیتی عراق فورا خود را به محل انفجار رساندند و راه های ورود به محل حادثه و خروج از آن را بستند.

هنوز هیچ فرد یا گروهی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته است. هر چند شورشیان سنی اغلب عامل چنین حملاتی علیه مسلمانان شیعه در عراق قلمداد می شوند.

به رغم کاهش چشمگیر خشونت ها در عراق در مقایسه با اوج آن در سال های دو هزار و شش و دو هزار و هفت میلادی، خشونت همچنان در شهرهای این کشور امری معمول است.
برچسب ها: انفجار ، بغداد ، بمب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار