به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان، پریسا طاهری در کنگره در اولین کنگره بین المللی مونوتوز و آندروتوز با شعار «یائسگی سالم،سالمند سالم» اظهار کرد: در هیچ دینی به اندازه دین اسلام به جایگاه سالمندان در اجتماع پرداخته نشده است.
وی عنوان کرد: سازمان بهداشت جهانی سال 2012 را به عنوان سال سلامت و سالمندی معرفی کرده و این نشانگر این است که دوران میانسالی یک چالش بزرگ در حوزه بهداشت است.
طاهری تصریح کرد: دوران سالمندی هم می تواند به عنوان یک فرصت و یا تهدید باشد و این بستگی به برنامه ریز ی ما در این زمینه دارد که با فراهم کردن آنها این دوران را به فرصت تبدیل کنیم.
رئیس اداره سالمندان وزارت بهداشت افزود: کشور های توسعه یافته در یک بازه زمانی حدود 100 ساله با توجه به تغییراتی که در آن کشور ها به وجود می آید، حدود 60درصد جمعیت کشورها را جمعیت میانسال تشکیل می دهد که این آمار تا سال 2050 به 80 درصد هم می رسد و این آمار بیانگر این است که تعداد افراد بالای 60 سا ل از کودکان زیر پنج سال بیشتر می شود.
طاهری در خصوص آمار میانسالی در ایران گفت: با توجه به گزارشهایی که در سال90 مورد بررسی قرار گرفت بیش از پنج میلیون سالمند در ایران وجود دارد که این افراد هشت درصد کل جامعه را تشکیل می دهند ولی متاسفانه تعداد متخصصان در این زمینه به کمتر از انگشتان دست می رسد.
وی افزود: با توجه به گزارشهای رسیده در کشور ایران، امید به زندگی در زنان 74 درصد و در بین مردان به 72 درصد می رسد./س