یک مجری قرآنی رسیدن به جامعه آرمانی را در گرو توجه جدی به دستورات قرآن کریم دانست و گفت: کار قرآنی موجب تعامل بیشتر مسئولان برای رفع مشکلات کشور می شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از  شورای اطلاع­ رسانی دومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری­ها و رسانه­ های برخط قرآنی آیات، طاهره قیومی ، مجری خبرهای قرآنی با اشاره به اینکه قرآن علاوه بر گسترش آموزه ­های شرعی و دینی چتری جهان­شمول برای همه امور بشر است ، اظهار داشت: کار قرآنی موجب همدلی و همکاری مردم و همچنین تعامل بیشتر مسئولان برای رفع مشکلات جامعه در همه زمینه ­ها می شود.
وی با اشاره به هجمه گسترده استکبار بر علیه آموزه­ های قرآنی افزود: اگر جهان اسلام می خواهد برروی موج بیداری اسلامی بدون بحران اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی پیش رود باید زیر چتر قرآن نظام مند شود زیرا همه مسائل را می­توان با استفاده از قرآن تفسیر و تبیین کرد. 
قیومی رسیدن به جامعه آرمانی را در گرو توجه جدی به دستورات قرآن کریم عنوان کرد و ادامه داد: مسئولان رسانه­ های ملی باید به این باور برسند که آخرین معجزه خداوند برای نجات بشر است و آنان با تمسک به این منبع ناب و کهنه ناپذیر از دیگر منابع بی­ نیازند./ص
برچسب ها: جامعه ، قرآن ، اطلاع رسانی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار