به گزارش
باشگاه خبرنگاران به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ،"سید محمد حسینی " روز سه شنبه با بیان این مطلب در آیین اختتامیه نوزدهمین جشنواره سراسری مطبوعات، خبرگزاریها و پایگاههای اطلاع رسانی که در تالار وحدت برگزار شد،گفت: تقویت فرهنگی، اعتلای آگاهی، تقویت و تحکیم هنجارهای اجتماعی، بصیرت افزایی، همگرایی بین مردم، اخلاق اسلامی و دشمن شناسی باید مورد توجه خبرنگاران و اصحاب رسانه باشد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی یاداور شد: نقش رسانهها در شرایطی که شاهد تحولات در منطقه و جهان هستیم بسیار موثر است چراکه بصورت جدیتر در تحولات اجتماعی رسانهها ایفای نقش میکنند.
حسینی با بیان اینکه زمانی که در آمریکا و هالیوود یک فیلم معرفی میشود این رسانهها هستند که این مسئله را به دنیا مخابره میکنند؛ اظهار داشت: در تحریمها علیه ایران نیز رسانهها نقش تبلیغاتی داشتند زیرا اگر اعلام کنند تحریمها اثر گذار نبوده دیگر سایر کشورها آمریکا را همراهی نخواهند کرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد : رسانههای غربی برای محقق شدن اهداف آمریکا و بیگانگان به آنها کمک میکنند لذا وقتی آنها کاری از پیش نبردند با استمداد از رسانهها اهداف خود را محقق میکنند.
به گفته حسینی در این برهه حساس وظیفه ما چند برابر است و نیاز به همگرایی و همدلی همگان است.
عضو کابینه دولت دهم در ادامه به انتخابات ریاست جمهوری سال آینده اشاره کرد و گفت: در انتخابات آتی رسانهها باید بیش از گذشته کمک کنند تا انتخابات ریاست جمهوری هرچه با شکوهتر و در فضای عقلانیت برگزار شود.
حسینی در عین حال اظهار داشت: رسانهها میتوانند مقدمات انتخابات را فراهم کنند تا عظمت ایران به رخ جهانیان کشیده شود.
وزیر فرهنگ و ارشاداسلامی در بخش دیگری از سخنان خود به برگزاری جشنواره مطبوعات و خبرگزاریها اشاره کرد و گفت: اینکه بیش از 14 هزار اثر به این جشنواره برسد بیانگر استقبال گسترده و اعتماد به این جشنواره است.
به گفته حسینی هم اکنون جشنواره فجر تنها با جشنواره فیلم گره نخورده و هفت جشنواره دیگر هم وجود دارد که بهتر است جشنواره سراسری مطبوعات و خبرگزایرها هم بعنوان یکی از جشنواره های فجر با این جشنوارهها پیوند خورده و از سال آینده در ایام مبارک جشن های پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه گاهی افرادی که در حد و قواره خبرنگاری نیستند توسط رسانهها در سطح جهان مطرح میشوند، افزود: هرکسی که در کشورهای مختلف حکومتش با آن همراهی ندارد رسانهها او را بزرگ نشان میدهند. ایران به تمام معنا مستقل است و قطعاً طراحی بیشتری رسانههای خارجی برای ما دارند و تلاش میکنند افرادی که در مسیر انقلاب هستند را جذب کنند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: همه کسانی که در این عرصه در کشور ما بهعنوان مدیران مسوول و مدیران عامل روزنامهها و خبرگزاریها انجام وظیفه می کنند افراد دلسوز،متعهد و متدین هستند.
به گفته حسینی حرفه و کار خبرنگاری حساس و سختیهای خودش را دارد لذا خبرنگاران باید خلاقیت و ابتکار داشته و با ایمان، عشق، دانش و تجربه دست به دست هم داده تا نیروهای موثری در جامعه باشند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه یادآور شد: خوشبختانه در سالهای اخیر نسبت به تعویض کتابهای آموزش رسانه کارهای خوبی صورت گرفت و همچنین نشریات تخصصی نیز در کشور روز به روز در کشور درحال افزایش است.
حسینی تصریح کرد: رسانههای ما در یک رقابت جدی با رسانههای خارجی هستند و در این برهه حساس نیاز است اصحاب رسانه و خبرگزاریها به کارهای سطحی بسنده نکرده و با جدیت و پشتکار با رعایت اخلاق رسانه ای به رقابت جدی با رسانه های دینا به ویژه غرب و بیگانه بپردازند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خاتمه یاد آور شد: در سال جاری مشکلات اقتصادی زیادی در حوزه رسانه داشتیم اما متأسفانه نشد آن حمایتی که متوقع بود را انجام دهیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بابیان اینکه افزایش قیمت کاغذ برای روزنامهها تبعاتی را در عرصه مطبوعات داشته ،ابراز امیدواری کرد: در بودجه سال آینده به بخش فرهنگ و هنر کشور اهتمام و توجه ویژهای شود.
مراسم اختتامیه نوزدهمین جشنواره خبرگزاری ها، مطبوعات و پایگاه های اطلاع رسانی با حضور ،وزیر فرهنگ و ارشاداسلامی،"محمدجعفر محمدزاده" معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد، حجت الاسلام "محمود دعایی" سرپرست موسسه اطلاعات، "احمد خادم المله" عضو هیات داوران نهایی نوزدهمین جشنواره مطبوعات، "علی اکبر اشعری" مدیر طرح باغ کتاب و جمعی از مدیران مسوول مطبوعات، خبرگزاری ها و اصحاب رسانه در تالار وحدت برگزار شد.