استاندار خراسان رضوي با بیان اینکه دهه چهارم انقلاب دهه توسعه ديپلماسي فرهنگي است گفت: بايد از ظرفيت فرهنگ و هنر در جهت ارائه توانمندي هاي جمهوري اسلامي ايران استفاده و برای صدور پيام انقلاب اسلامی از این طریق تلاش كنيم و در اين ميان نخبگان و فعالان عرصه فرهنگ و هنر نقش تعيين كننده اي دارند.


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد محمد حسین فروزان مهر در نشست با نخبگان و فعالان عرصه فرهنگ و هنر خراسان رضوی از فعالان و نخبگان عرصه فرهنگ و هنر به عنوان مجاهداني ياد كرد كه در جنگ و شبيخون نا برابر نظام سلطه دليرانه مقاومت مي كنند.

وی با بيان اينكه فرهنگ ما بايد مبتني بر اصول و ارزش هاي اسلامي شكل گيرد اظهار كرد: دغدغه تمامي مسوولان تلاش براي تحقق جامعه اي ارماني، الگو و اسلامي ايراني منطبق بر آموزه هاي ديني ، منويات مقام معظم رهبري و فرهنگ اصيل ايراني است.

استاندار خراسان رضوی رسالت متوليان فرهنگ و ارشاد اسلامي را خطير و سنگين بر شمرد و افزود: فرهنگ حوزه اي فرابخشي است و تمامي دستگاه ها بايد در راستاي اعتلاي آن بر اساس رهنمودهاي ولايت و ارزشهاي اسلامي به دست اندركاران اين بخش كمك كنند تا بتواند در نيل به اهداف متعالي خود موفق باشد.

وی با بیان این كه فرهنگ و ارشاد اسلامي تنها دستگاهي است كه موضوع ماموريتش انسان و روح انساني است، گفت: اين مشخصه آن را با ساير دستگاهها متمايز نموده و وظيفه اش را پيچيده تر،سنگين و مهمتر مي كند از اين رو به منظور اثر بخشي بيشتر فعاليت های حوزه فرهنگ بيش از هر چيز نيازمند انسجام در برنامه ريزي و اتخاذ رويكردي منطقي در تصميم گيري ها هستيم.

فروزان مهر پرهيز از بخشي نگري در حوزه فرهنگ را مهم توصيف و تصريح كرد: با توجه به فرابخشي و فرا دستگاهي بودن فرهنگ، بايد برنامه ها را در قالب راهبردي مشخص طراحي نموده و با تقسيم كار منطقي در جهت عملياتي شدن آن گام برداريم.

استاندار خراسان رضوی اضافه کرد: برنامه ریزی برای مسایل فرهنگی باید ریشه ای و بلندمدت باشد، زیرا فرهنگ بنیادی ترین متغیری است که کندترین تغییر را دارد.

فروزان مهر در ادامه با بيان اينكه امروز خاك ريز دشمن از طريق اینترنت و امواج ماهواره در خانه هاست و نسل جوان در معرض آسيب هاي فراواني قرار دارند گفت: بايد با برنامه ريزي از توليد سنتی محصولات فرهنگي فاصله گرفته و به سمت ارائه توليدات و محصولات بصورت به‌روز گام برداشته و از شكل پذيري بي قيد و شرط آنها متاثر از طرح و برنامه نظام هاي بيگانه جلوگيري كنيم.

وي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به جايگاه و توانمندي خراسان رضوي در عرصه هاي مختلف خاطرنشان كرد: خراسان رضوي از دير باز همواره سرآمد و سراغاز تحولات شگرف در حوزه هاي گوناگون به ويژه در عرصه فرهنگ  و هنر بوده است.

استاندارخراسان رضوي افزود: با توجه به معرفی مشهد به عنوان پايتخت معنوي ايران اسلامي و همچنين سابقه درخشان اين خطه در زمينه فرهنگ و هنر انتظار مي رود خراسان رضوي به عنوان كريدورفرهنگي درگستره بين الملل وبه ويژه در جهان تشيع  ايفاي نقش كند.

فروزان مهر با اشاره به تنوع قوميت ها و وجود خرده فرهنگ هاي مختلف در استان گفت: طراحي صحيح در حوزه هاي فرهنگي در گرو توجه به خرده فرهنگ ها و تنوع بخشي به محصولات فرهنگي است چرا كه توليد فرهنگ و مصرف آن بايد متناسب با سلايق مردم، ارزش ها و راهبردهاي نظام اسلامي باشد.

استاندار خراسان رضوي در ادامه ضمن تاكيد بر توجه مناسب به نقش وكاركرد استان در تقسيم كار ملي ومنطقه اي اظهار كرد: بايد از تمامي ظرفيت هاي استان در عرصه هاي فرهنگي و هنري شامل ادبيات ،شعر، موسيقي و تئاتر، در جهت پر رنگ تر كردن نقش خراسان رضوي در عرصه هاي ملي و  بين المللي استفاده كرد.

وي خواستار تدوين برنامه جامع فرهنگي استان مبتني بر آموزه هاي ديني ، ارزشهاي انقلاب و منويات مقام عظماي ولايت گرديد و تاكيد كرد: در جهت هرچه كاربردي تر شدن اين  برنامه بايد به لايه هاي مشهود و زيرين فرهنگ به موازات هم توجه شود/ س

برچسب ها: توسعه ، دپلماسی ، فرهنگی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.