به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران
از پايگاه خبري پليس ، سرهنگ احمد کرمي اسد با اشاره به اينکه خودروهاي پلاک قرمز متعلق به سازمان ها و نهادهاي دولتي هستند، گفت: استفاده شخصي از اين خودروها ممنوع بوده و خودروهاي دولتي بايد براساس حکم ماموريت سازماني به کارگيري شوند.
وي ادامه داد: بر اساس دستور رياست محترم جمهور حساسيت ويژه اي بر روي خودروهاي پلاک دولتي وجود دارد و اين خودروها بايد ضوابطي همچون بغل نويسي و همراه داشتن حکم ماموريت را رعايت کنند.
اين مقام مسئول در پليس راهور ناجا خاطر نشان کرد: اگر اين چارچوب قانوني در محورهاي برون شهري و درون شهري رعايت نشود و يا حکم ماموريت با مسيري که خودروي دولتي در آن تردد مي کند مطابقت نداشته باشد خودروي مورد نظر بر اساس جدول تعريف شده اعمال قانون مي شود.
رئيس مرکز اجرائيات پليس راهور ناجا بيان داشت: بين خودروي شخصي و خودروي دولتي تفاوتي وجود ندارد و در صورتي که تخلفي از سوي آنان صورت گيرد پليس برخورد قانوني لازم را صورت خواهد داد.
کرمي اسد در پاسخ به اين سوال که آيا خودروهاي دولتي به مانند خودروهاي امدادي مجاز به انجام برخي از تخلفات هستند يا خير؟ گفت: بر اساس ماده 186 قانون خودروهاي امدادي همچون آتش نشاني، پليس و اورژانس مجاز به انجام برخي از تخلفات هستند به شرط آنکه منجر به تصادف نشود اما اين ماده قانوني براي خودروهاي پلاک دولتي در نظر گرفته نمي شود و بايد آنان به تمام مفاد قانون پايبند باشند.
وي ادامه داد: اگر جرايم و تخلفات خودروهاي دولتي به سقف يک ميليون تومان برسد بر اساس قانون به آنان اطلاع رساني شده و اگر اقدام به پرداخت ديون دولتي خود نکنند خودرو توقيف و به پارکينگ منتقل خواهد شد.
رئيس مرکز اجرائيات پليس راهور ناجا، ادامه داد: بر اساس پارامترهاي کنترلي خودروهاي دولتي در مراکز اجرايي مورد توجه پليس هستند به نحوي که بر اساس آمار به دست آمده از 11 ماه اول سال جاري از مجموع تخلفات صورت گرفته در کشور2 دهم درصد مربوط به خودروهاي دولتي است.
کرمي اسد اذعان داشت: ورود به طرح ترافيک و پارک ممنوع با 11 درصد، عدم استفاده از کمربند ايمني با 10 درصد، تجاوز از سرعت مجاز ( بيش از 30 کيلومتر در ساعت از حد مجاز) 8 درصد و همراه نداشتن مدارک با 4 درصد از بيشترين ميزان تخلفات خودروهاي دولتي در سال جاري به حساب مي آيد./ف