به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، سید مرتضی حیدری با بیان این مطلب افزود: این میزان محصول شامل تولید سالانه ۳۰۰ تن همبرگر، ۳۰۰ تن سوسیس، ۳۰۰ تن کالباس، ۵۰۰ تن گوشت فراوری شده و ۲۰۰ تن انواع استیک است.
وی تاکید کرد: فرآوردههای گوشتی با رعایت کامل نکات بهداشتی و نظارت مستمر دامپزشکی تهیه میشود.
مدیر موسسه صنعتی گوشت مشهد ادامه داد: سلامت این محصولات از مرحله تهیه مواد اولیه تا تولید محصول نهایی زیر نظر کارشناسان مواد غذایی که با عنوان مسوولان فنی و نماینده وزارت بهداشت و درمان فعالیت میکنند، بررسی میشود.
حیدری گفت: نوآوری و ایجاد تنوع در تولید محصولات گوشتی از اهداف موسسه صنعتی گوشت مشهد است که در این راستا ارتباط تنگاتنگ علمی و عملی با مراکز مختلف تحقیقاتی و آموزشی مورد توجه ویژه قرار دارد. /س