باقري بنابي در مخالفت با نامي:
باقري بنابي در مخالفت با نامي:
به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، حجتالاسلام محمد باقریبنابی نماینده مردم بناب در مجلس در جلسه علني امروز(سهشنبه) در مخالفت با محمدحسن نامی وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: حضرت امیرالمومنین(ع) به پنج شرط اساسی در خصوص انتخاب افراد برای پستها اشاره کردند: 1. ولایت و خردمندی، 2. معرفت و شناخت لازم در خصوص مسئولیت، 3. عدالت به این معنا که هرشخص در جایگاه خود باشد، 4. تحمل بار امانت و 5.سلامت.
وی با بيان اينكه متأسفانه در کشور كمتر به این شرایط اهمیت داده میشود، افزود: حتی میتوان گفت که درسالهای اخیر بحث شایستهسالاری فراموش شده است و انقلاب اسلامی در بحث شایستهسالاری لنگ لنگان میرود.
باقری خطاب به نمایندگان مجلس تصریح کرد: کشور عزیز ما از باندبازی و تنگنظری رنج میبرد و باید به این مسئله توجه داشته باشیم.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس دلایل مخالفت خود با تصدي نامي را اينگونه عنوان كرد: اولا نامی وزیر پیشنهادی، شایسته این سمت نیست به این دلیل که تخصص لازم را ندارد. جغرافیای سیاسی به حوزه ارتباطات هیچ ربطی ندارد.
وي در ادامه افزود: تاکی مردم باید تاوان این اشتباهات را بپردازند؟ چرا از تخصص صحبت میکنیم اما در عمل به آن پایبند نیستیم؟ چند نفر از وزرا، معاونین و ...با توجه به تذکرات امیرالمومنین(ع) و شایستهبودنشان انتخاب شدهاند؟
باقري در ادامه با بیان دومین دلیل خود براي مخالفت با نامي گفت: انتخاب اینگونه وزرا موجب آسیبدیدن نیروها و نخبگانی میشود که در آن حوزه مشغول فعالیتند و این شائبه بوجود میآید که آیا در وزارت ارتباطات در این مدت شخصی نبود که بتواند 4 ماه در صدر این وزارت قرار بگیرد؟
نماينده بناب خطاب به نامي افزود: آقای نامی! چقدر با کارکنان خدوم این مجموعه آشنایی دارید؟ مصداق بارز بیتدبیری این است که افراد غیرمتخصص در پستهای تخصصی قرار بگیرند.
باقري افزود: طبق گفته شهید چمران کسی که کاری را قبول می کند در حالی که در آن رابطه تخصصی ندارد، بی تعهد است.
وی در پایان خطاب به نمایندگان اظهار داشت: ما باید به این رأیها پاسخگو باشیم و لذا بايد بر مسئله تخصص و تعهد دقت کنیم.
انتهاي پيام/