نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: با توجه به موقعیت استان قزوین، این استان ظرفیت ویژه‌ای برای تولید داروی گیاهی دارد.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، غلامحسین شافعی عصر روز گذشته در نشست مشترک هیئت رئیسه اتاق بازرگانی با استاندار قزوین اظهارکرد: گیاهان دارویی موجود در استان قزوین به دلیل ارتفاع قابل توجه و موقعیت ویژه آب و هوایی این استان، از جایگاه ممتازی در کشور برخوردار هستند.

وی افزود: امروز کارخانه ساخت داروی گیاهی در کشور وجود ندارد و با توجه به اینکه شاهد تغییر رویکرد مصرف دارو از صنعتی به سمت دارویی در دنیا هستیم، استان قزوین می‌تواند جایگاه مناسبی برای ساخت این شرکت باشد.

نائب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران ادامه داد: میزان تسهیلات پرداختی به واحدهای تولیدی در استان قزوین به نسبت سپرده‌های بانکی، به نسبت سایر استان‌ها از جایگاه بسیار بالایی برخوردار است و این نشان از حمایت دولت و بانک‌ها از بخش خصوصی و همچنین توجه به نظرات این بخش توسط دولت در استان است.

وی بیان کرد: باید قبول کنیم که با توجه به گسترش بی حد و حصر تهران، استان قزوین در آینده یک نقش ملی بر دوش خواهد داشت و برنامه ریزان توسعه، باید از امروز برای این نقش ملی، برنامه ریزی داشته باشند.

شافعی تاکید کرد: یکی از مواردی که باید در کشور و در استان در رابطه با توسعه اقتصادی و صنعتی مورد توجه قرار بگیرد عدم وجود یک اولویت بندی برای بخش صنعت است که از گذشته یک استراتژی جامعه‌ای برای آن تبیین نشده و هر دولت نیز بنا به توانایی و بضاعت و برنامه خود حرکت می‌کند.

نائب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران اظهار کرد: یکی از مهم ترین مسائلی که باعث شده تا برخی از واحدهای تولیدی با تمام ظرفیت خود کار نکنند تحریم نیست بلکه باید قبول کنیم در این واحدها، حرکت با برنامه و مدون در استان‌ها وجود نداشته است.

وی افزود: به طور مثال در کل کشور میزان ظرفیت ایجاد شده برای کارخانجات تولید رب گوجه فرنگی بیش‌تر از تولید محصول گوجه فرنگی در مزارع است و این یعنی در هر شرایط ایده آلی نیز این واحدها نمی‌توانند با تمام ظرفیت به کار خود ادامه دهند.

شافعی ادامه داد: متأسفانه مطالعه کامل بر روی توسعه برخی صنعت‌ها صورت نگرفته و باعث شده بخش اعظمی از منابع و ظرفیت‌ها به دلیل نبود همین برنامه ریزی مدون در کشور دفع شود.

وی تاکید کرد: یکی از طرح‌های مهم اتاق بازرگانی در سال آینده، مطالعه و برنامه ریزی اولویت‌های توسعه اقتصادی در هر استان است که باید با کمک دستگاه‌های اجرایی هر استان تدوین شود و امیدواریم اتاق بازرگانی استان قزوین به عنوان یک اتاق بازرگانی قدرتمند در کشور این موضوع را برای همین استان مورد توجه قرار دهد.

نائب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران تصریح کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرده که 97 هزار واحد صنعتی نیمه تمام در کشور وجود دارد اولویت کار نیز باید به تمام کردن کار این واحد های نیمه تمام است.

وی عنوان کرد: تلاش وزارت صنعت، معدن و تجارت در شرایطی است که بخش خصوصی معتقد است که خیلی از این واحدها نباید به اتمام برسد و پول جدیدی نباید وارد این واحدها شود چون نفعی برای کشور ندارد و باید دوباره مورد مطالعه قرار بگیرند.

شافعی گفت: بسیاری از قرار دادهای کارگران کشور در پایان اسفند تجدید و یا قطع می‌شوند. در شرایط فعلی حتماً باید به این قضیه توجه کنیم و تا جایی که می‌شود از بروز این اتفاق جلوگیری کنیم.

وی یادآور شد: برای حل مشکلات فعلی کشور باید به دنبال تعامل مناسبی بین بخش خصوصی و دولت باشیم و اتاق بازرگانی نیز با تمام ظرفیت به دنبال ایجاد این تعامل است.

منبع:خبرگزاری ایسنا
برچسب ها: قزوین ، گیاهان ، دارویی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.