به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران به نقل از وب ام دی نوار و لاستیک های پلاستیکی در کناره های یخچال میزان زیادی از آلودگی ها و میکروب ها را به خود جذب می کند.
در
درجه اول قفسه های یخچال را طبقه بندی کنید و هر طبقه را اختصاص به مواد
غذایی خاصی دهید، سعی کنید طبقه ی میوه و سبزیجات از هم جدا باشند و فاصله ی
زیادی نیز با طبقه ی غذاها داشته باشید.
بررسی ها نشان می دهند؛
در سال یک بار از لاستیک های یخچالتان را عوض کنید زیرا این کار از ورود
باکتری ها به غذا و سایر مواد خوراکی جلوگیری می کند.
قفسه ها و کشوهای یخچال در اثر ماندن زیاد میوه و سبزیجات در آن بو می گیرند و از طعم خوراکی های غذایی کاسته می شود.
پشت
یخچال کثیف ترین و آلوده ترین قسمت در آشپزخانه است و حتما یخچال را برای
عید جارو کنید و گردو غبارهایی که در طول یک سال در پشت یخچال انباشته شده
است را تمیز کنید، گردو غبارها در پشت یخچال اجازه نمی دهند که هوای یخچال
به درستی دفع شود، برای شست و شوی درون یخچال تا جایی که می توانید از آب و
دستمال استفاده کنید زیرا استفاده از مواد شوینده در یخچال باعث مسمومیت
غذایی می شود و به بافت غذاها آسیب های خطرناکی وارد می کند.
از
آب جوش و خیلی گرم برای شست و شوی یخچال استفاده نکنید درجه حرارت آب بسیار
مهم است زیرا قفسه های یخچال زمانی که با آب داغ شسته می شوند و در معرض
سرمای یخچال قرار می گیرند واکنش نشان می دهند كه بافت فلزی آنها آسیب می
بیند./ح