به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران فارس در انتخاب اجناس سعی کنید نه آسان گیر و نه سخت گیر باشید و بدانید که دارید برای خرید این محصول پول می دهید. پس حواستان را جمع کنید.
1- به جای رفتن به فروشگاه های بزرگ و «سوپرها» و جاهایی که انواع متاع ها را دارند، فقط به مغازه های تخصصی و آن جا که یک نوع کالای خاص و بهترین جنس آن را می فروشند، سر بزنید. هرچه باشد، شما برای کسانی که دوست دارید خرید می کنید و باید بهترین کالا را برایشان برگزینید.
2- سعی کنید در 5 روز اول هفته به خرید بروید. هم مغازه خلوت تر است و هم خیابان ها. در غیر این صورت طی دو روز پایانی هفته که مصادف با تعطیلات است، در شلوغی خیابان ها دچار تاخیر و در همهمه داخل مغازه ها فرسوده می شوید.
3- در ساعات نخست صبح و در بخش های اولیه روز به مغازه بروید و این توصیه هم به خاطر نخوردن به شلوغی ها است.
4- یک فهرست مشخص برای خودتان انتخاب و طبق آن عمل کنید.
5- بودجه مشخصی را برای خود دراختیار گیرید و درست براساس آن خرید کنید، تا از این طریق بدانید که بنیه مالی تان چقدر است.
6- سعی نکنید حتما اجناس حراجی را بخرید، زیرا ممکن است با انتخاب های اصلی شما همخوانی نداشته باشد و چیزی را بخرید که واقعا ایده آل نباشد.
7- با مسوول فروشگاه در تماس باشید تا دقیقا بدانید که اجناس موردنظرتان چه روزی به فروشگاه وارد می شود و اگر چیزی که می خواهید یک خوراکی است، تازه ترین آن را دریافت کنید.
8- استراتژی خرید و روش کارتان را در این زمینه به دقت و از قبل مشخص سازید. خیلی ها را می بینید که 10بار از مقابل یک قسمت از فروشگاه رژه می روند و کالاها را بررسی می کنند و این بدان خاطر است که دقیقا نمی دانند که چه می خواهند.
9- وسایل و آنچه را که خریده اید در گوشه ای مغازه بگذارید تا آنها را طبقه به طبقه و از اینجا به آنجا منتقل نکنید. وقتی بارتان سنگین است، این مساله شما را به شدت خسته می کند.
10- قبل از رفتن به خرید حتما درباره حسن شهرت و اعتبار و پیشینه مغازه ای که به آن رجوع می کنید، به طور کامل تحقیق کنید. رفتن به فروشگاه های بی نظیم بر «خرید» شما نیز اثر نامطلوب می گذارد.
11- اگر خودتان آشپز توانایی هستید در موقع خرید دقت کنید جنسی را بخرید که به بهترین شکل به شیوه پخت و سیلقه غذایی موردنظرتان بخورد.
12 – اگر می خواهید کالایی را به عنوان کادو و یا رایگان (به طور موقتی) از فروشگاه بگیرید، ابتدا زسیاست و عملکرد فروشگاه مورد رجوع تان اطمینان حاصل کنید و در این زمینه اطلاعات لازم را بگیرید.
13- سعی کنید به تنهایی به خرید نروید، همراه بودن یک دوست باعث می شود مشورت بیشتر و بهتری را با رفیق خود صورت دهید و به تبع آن خریدهای مناسب تری داشته باشید.
14- مواظب سارقان و جیب برها باشید که در فروشگاه ها نیز فراوان اند. آنها در داخل مغازه پا به پای شما می آیند و سعی دارند که در یک فرصت از غفلت شما استفاده کنند. قسمتی از پول تان را به جای حمل در ساک و کیف، در جیب خودتان بگذارید. از این طریق فرد سارق نمی تواند به سرعت و با آزادی به پول شما دسترسی یابد.
15- وقت تان را تنظیم کنید. همان طور که باید حساب کار و نحوه خریدتان را داشته باشید و کالای درست انتخاب کنید، لازم است که وقت تان را نیز به شکلی مصروف این کار کنید که ائتلاف زمان چشمگیری نداشته باشید.
16- اگر به دفعات به خرید می روید، سعی کنید که برای ارسال محموله ها به خانه تا پایان روزهای خریدتان صبر کنید تا به جای دادن چندبار پول به پیک ها و حمل کنندگان بار، فقط یک مرتبه پول بپردازید.
17- حساب پولی را که از فروشنده پس می گیرید، به دقت داشته باشید. خیلی ها در زمان خرید چند جنس بر روی هم، درمورد رقم کلی اشتباه می کنند.
18- هیچ وقت در روزهای قبل از تعطیلی های بزرگ و سنتی به خرید نروید زیرا بشدت شلوغ اند و نمی توانید خرید مطلوبی داشته باشید.
19- فقط به خاطر ارزان بودن یک جنس اقدام به خرید آن نکنید. چه بسا اجناس ارزان که می خرید ولی در نهایت به کارتان نمی آید.
20- دائما بر در و دیوار می زنند که «حراج، حراج». ابتدا تحقیق کنید که واقعا حراجی در کار هست و یا قیمت ها در عمل فرقی با گذشته ندارند.
22- اخبار حوادثی را همیشه بخوانید تا اگر اشیای گرانقیمتی مثل اتومبیل و نظایر آن را می خرید، یک جنس سرقتی را به شما نیندازند./س