محمد ثروتی عضو هیات مدیر سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران در حاشیه برگزاری کنگره موبایل ایران به
خبرنگار فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران گفت : محور اصلی کنگره موبایل محتوای فناوری همراه به عنوان رکن اصلی خدمات ارزش افزوده برای آن را مد نظر قرار می دهد و مخاطبان مهم آن کاربران نهایی به شمار می روند.
وی افزود : بنابراین لازم است تا اطلاع رسانی وسیع و کاربردی از سوی اپراتورها و گردانندگان این کنگره بر مشارکت هرچه بیشتر آحاد جامعه و کاربران این فناوری در آن صورت بگیرد تا بر این اساس جامعه بیشتر با مزایا و مضرات تلفن همراه و خدمات ارزش افزوده آن آشنا شود.
ثروتی اظهار داشت : همچنین یکی از شاخص های برگزاری کنگره در صنعت تلفن همراه رویارویی فعالان و صاحبان مشاغل این حوزه با یکدیگر و ایجاد فضای تبادل اطلاعات برای تسهیل فرایند B2B محسوب می شود که در جریان برگزاری نخستین کنگره موبایل در ایران تا اندازه ای شاهد پیشرفت آن بودیم.
وی بار دیگر تاکید کرد : باید شاهد حضور و مشارکت آحاد مردم و کاربران تلفن همراه در این گونه رویداد ها بیش از گذشته باشیم.
ثروتی افزود: اگر این امکان به طور وسیع و مناسب فراهم شود مردم از نزدیک با فرهنگ استفاده از خدمات ارزش افزوده موبایل آشنا می شوند و در می یابند که بسیاری قابلیت ها را می توانند از طریق فناوری همراه به دست بیاورند و از آن بهره مند شوند که در این میان پیامک یک مورد از آن است.
ثروتی در حاشیه برگزاری جشنواره و نمایشگاه دستاوردهای صنعت تلفن همراه با اشاره به آثار مهم این گونه رویدادها برای توسعه یک صنعت خصوصا در حوزه فناوری نوین تصریح کرد : توسعه در بخش نمایشگاهی و برنامه ریزی برای هرچه پربار تر برگزاری شدن آن می تواند به توسعه روابط فعالان آن صنعت کمک کرده و شاخصی برای توسعه بازار و ساماندهی آن باشد.
وی با تاکید بر اینکه برگزاری نمایشگاه تلفن همراه باید مستقل باشد ، گفت : این رویداد نباید توام با الکامپ و تلکام و نمایشگاه های دیگر بلکه باید هویت مستقل داشته و جداگانه به همین صورت برگزار شود و چه خوب است اگر برگزاری آن به نیمه اول سال تغییر زمان دهد.
عضو هیات مدیر سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران گفت : اپراتورهای موبایل نقش تعیین کننده ای در توسعه کاربری تلفن همراه و فرهنگ سازی در خصوص استفاده فراگیر از خدمات ارزش افزوده و محتوای مناسب این ابزار در میان مردم دارند اما در کنگره و نمایشگاه تخصصی موبایل ایران توقع بر این بود که اپراتورها قوی تر و توسعه یافته تر ظاهر شوند.
ثروتی افزود : این خلاء را می توان با همراهی بسیاری از شرکت های زیر مجموعه و وابسته به اپراتورها که تولید محتوا می کنند و جایشان در این رویداد بزرگ خالی بود در نظر داشت.
در واقع آن چه مسلم است دستاوردهای به نمایش درآمده در نمایشگاه موبایل نشان دهنده ابعاد فراگیر خدمات ارزش افزوده صنعت موبایل ایران نبوده و برنامه ریزی ها می تواند به گونه ای انجام شود که در دوره های آتی شاهد حضور همه جانبه اپراتورها و فعالان این صنعت مهم باشیم.
در این میان سازمان نظام صنفی رایانه ای آمادگی دارد که در این حوزه ورود کرده و ضمن ایجاد زمینه برای معرفی خدمات بخش خصوصی در حوزه فناوری همراه، کنگره موبایل ایران را در دوره های آتی برای فرهنگ سازی فراگیر در میان آحاد جامعه همراهی کند.
مدیر اجرایی الکامپ شانزدهم همچنین در خصوص اهمیت برگزاری نمایشگاه های فناوری و عنایت به اینکه نمایشگاه فناوری همراه باید مستقل از نمایشگاه های دیگر مثل الکامپ برگزار شود در پاسخ به این سوال که موضع سازمان در خصوص برگزاری الکامپ چگونه است ،گفت : سازمان اصولا به دنبال مجری گری نمایشگاه الکامپ نیست و هدف آن توسعه بازار فناوری در کشور است.
ثروتی تصریح کرد : سازمان نماینده صنف تخصصی در کشور است و بهتر می تواند برای توسعه بازار فناوری برنامه ریزی کند و با اجرای نمایشگاه از سوی سازمان نیز شرکت های بسیاری از آن استقبال خواهند کرد.
عضو هیات مدیره سازمان نصر تهران یادآوری کرد : طی 8 سال گذشته با نگاهی به سیر برگزاری نمایشگاه الکامپ به لحاظ کیفی و کمی و حتی ابعاد محل برگزاری نمایشگاه، یکی در سال 83 و دیگری در سال 89 شاهد شکوفایی این نمایشگاه بوده ایم.
ثروتی خاطرنشان کرد : امسال هم سازمان برای اجرای الکامپ سال آینده درخواست خود را ارائه داده است که شواهد امر تا این لحظه ناسازگاری مسئولان مربوطه در سازمان توسعه تجارت و شرکت سهامی نمایشگاه ها را با این موضع سازمان نشان می دهد.
ثروتی بار دیگر با اشاره به اهمیت برگزاری رویدادی همانند کنگره موبایل ایران در حوزه مهم و تاثیر گذار فناوری تلفن همراه یاد آور شد : باید سازمان ها و نهادهای مختلف برای توسعه فرهنگی در این حوزه به حمایت از این کنگره بشتابند تا در دوره های آتی شاهد شکوفایی هرچه گسترده تر آن به عنوان یک رویداد مستقل در کشور باشیم.