به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران، نخستین نشست اتاق فکر شنا با هدف بررسي راهكارها، چالش ها و فرصت هاي شنا كشور با حضور محسن رضوانی سرپرست فدراسیون شنا،شیرجه وواترپلو،محسن سمیع زاده سرپرست امور اجرایی فدراسیون و جمعی از پیشکسوتان، کارشناسان و مربیان برجسته شنا شامل؛ ابوطالب مشهور، رضا خليلي فر(گيلان)، محمد كاظم مداحيفرد(فارس)، مجيد مشتاق عشق (خراسان رضوي)، بابايي (مازندران)، اسكندريون (زنجان)، حامد رضا خاني، دكتر محمد رضا حاجي، محمد حسين اقبالي، پرويز هدايت، كيانوش بافقي نيا، مجيد فرزامفر، حشمت ا... اجاق، بكتاش قيدي، فرشاد كرمي، رضا خانبانان، رضا حبيبي و نرگس جعفری برگزار شد.
در این نشست پس از صحبتهای رضوانی، محسن سمیع زاده سرپرست امور اجرایی فدراسيون شنا، گفت: در حال حاضر سیاست فدراسیون در خصوص موضوعات فنی این است که به تمامی نظرات و صحبتها حتی مخالف توجه کند و انتقاد را به شکل سازنده بپذیرد. اگر قرار است برنامه ای مدون و استراتژیک برای آینده شنای ایران ترسیم شود باید با همفکری و کار کارشناسی به گونه ای برنامه ریزی شود که تمامی ابعاد اجرایی آن نیز پیش بینی شود و همچنین بر اجرای صحیح آن نیز نظارت انجام شود. همین موارد برای یک برنامه ریزی بلند مدت نیمی از راه به شمار می رود.
وی در خصوص ایجاد و تشکیل انجمن مربیان شنا نیز افزود :در سالهای گذشته نیز مربیان طراز اول کشور خواستار تشکیل انجمنی در اصل صنفی بودند که به هر دلیل محقق نشد و دلیل تحقق آن حضور یک نفر از جنس شنا، شیرجه و واترپلو از این رشته در راس آن است.
سمیع زاده همچنین افزود: با برنامه ریزی باید از همین امروز با انجام کار کارشناسی بر روی مقولات مهمی مانند بحث آموزش انجام شود ضمن اینکه در بخش بانوان نیز اقدامات باید با بخش آقایان در سطح برابری انجام شود تا شنای بانوان نیز به پیشرفتهای چشمگیری مانند آقایان دست یابند.
در ادامه این نشت افراد حاضر به ارائه نظرات خود پرداختند که قسمت مشترک آنها به شرح ذیل است:
1-تشکر از انتخاب وزارت ورزش به علت انتصاب سرپرستی از خانواده شنا و حمایت و درایت در موضوع رفع تعلیق
2-اتحاد همبستگی خانواده شنا و کمک و حمایت تمامی اهالی خانواده شنا از برنامه های فدراسیون
3-ایجاد امكانات نرم افزاری و سخت افزار کامل برای شنا
4-تخصیص یك استخر شنا جهت هیاتهای شنای استانها
5-سپردن نقش موثر و پرنگ به هیاتها در خصوص دادن مجوز استخرها به صورت سالانه در جهت بسط و گسترش تیمداری در شنا
6-شناسایی و ارتقای سطح علمی مربیان فعال
7-توجه خاص به ردههای سنی پایین وحمایت از پیگیری و استمرار طرحهایی مانند سباح با ایجاد ارتباط دائم با والدین
8-برگزاری جشنواره های شنا در شهرهای سراسر کشور و بین استانی در استانهای هم جوار
9-تبدیل پایگاههای قهرمانی به آکادمی های شنا با حمایت ادارات کل ورزش و جوانان استانهای مختلف در جهت استعداد یابی علمی و گسترده
10-بازنگری در بحث آموزش مربیان و مدرسان شنا
11-بوجود آوردن مقا طع کاردانی و کارشناسی رشته شنا در دانشگاهها با کمک وزارت ورزش و وزارت علوم
12-برداشتن نگاه غیر حرفه ای به امکانات سخت افزاری و مهیا کردن مباحث فرهنگ سازی با کمک رسانه ها در جهت گسترش شنا