![تراموا به خیابانهای تهران رسید + فیلم](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339179_193.jpg)
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بيرجند/حسنرضا اظهار کرد: بازیهای بومی محلی ریشه فرهنگی دارد و احیای این بازیها در مناطق شهری و روستایی میتواند در افزایش نشاط اجتماعی و ایجاد امید در جامعه به ویژه در بین نسل جوان تاثیر بسزایی داشته باشد.
وی بر ضرورت پویاسازی ارزشهای اجتماعی در راستای شکلگیری هویت جوامع روستایی بر مبنای شناسایی و قانونمندکردن این بازیها تاکید کرد.
معاون ورزش اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی ادامه داد: اگر کودکی خود را به یاد بیاوریم و بازیهای آن دوران را از بایگانی اذهان خود بیرون بیاوریم متوجه میشویم که ما با آن بازیهای کودکانه و سنتی رشد کرده و بزرگ شدهایم و با آن شخصیت خود را ساختهایم.
عمیدیان با بیان اینکه فعالیتهای گروهی و دستهجمعی در راستای انجام بازیهای بومی و محلی در گذشته سبب تقویت روحیه کار جمعی در نسلهای آن دوران شده است، تصریح کرد: نسلهای گذشته با انجام این بازیها سبب دوستیابی میشدند و احساس و عواطف خود را با آن تکامل بخشیده و اجتماعی شدن را درقالب بازیها فرا میگرفتند.
وی افزود: تمامی افراد و مسئولان باید به وجه ویژه داشته باشند و اینگونه بازیهایی که در سطح استان به دست فراموشی سپرده شده را مجدد احیا کنند.
معاون ورزش اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی با اشاره به تغییر سیاستهای وزارت ورزش وجوانان در ارتباط با ورزشهای همگانی و قهرمانی گفت: تیرماه سال جاری فدراسیون ورزش روستایی وعشایری منحل و به فدراسیون ورزشهای سنتی و بازیهای بومی محلی تغییر نام پیدا کرد و به تبع آن سیاستهای ورزشی آن نیز به سمت قهرمانپروری گرایش پیدا کرد.
عمیدیان با بیان اینکه بیشتر هیئتهای ورزشی از مشکلات مالی رنج میبرند، متذکر شد: این مسئله در همه فدراسیونها عمومیت دارد که باید روسای هیاتها به سمت خودکفایی سوق پیدا کنند و از خیران در فعالیتهای ورزشی به عنوان اسپانسر استفاده کنند./ب