رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت : در صورتی که تضاد بین منافع مردم و جامعه پزشکی را برطرف سازیم می توانیم حرکت خوب و موفقی را در نظام پزشکی آغاز نماییم .

دکتر ابوالقاسمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حاشیه ششمین انتخابات سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه مسائل حوزه پزشکی دارای فراز و نشیب بوده است گفت : جامعه پزشکی باید در جهت اجرای قوانین و دست یابی به اهداف مورد نظر حرکت نمایند .

وی با اشاره به اینکه در صورتی که تضاد بین منافع مردم و جامعه پزشکی را برطرف سازیم اظهار کرد : در این صورت می توانیم حرکت خوب و موفقی را در نظام پزشکی آغاز نماییم .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد : عملکرد دوره گذشته سازمان نظام پزشکی دارای فراز و نشیب های بسیاری بوده است که ضعف در تعاملات نظام پزشکی و قوانین و سیاست های وزارت بهداشت از جمله نقاط ضعف این سازمان در دوره گذشته محسوب می شود.

وی با بیان اینکه اجرای قوانین پیش بینی شده در قانون برنامه پنجم از مهمترین دغدغه های جامعه پزشکی است خاطر نشان کرد : امیدواریم سازمان نظام پزشکی در آینده بتواند با ایجاد زیرساختهای این عرصه و اجرای آنها مشکلات آن را حل نماید ./ح


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار