به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ،سید محمد طباطبایی در جمع خبرنگاران اظهار کرد:تولید گوشت مرغ در سال 91 نسبت به سالهای گذشته رشد قابل ملاحظهای داشته و به یکصد و 20 هزار تن میرسد و قطبهای عمده تولید گوشت مرغ در خراسانرضوی، سبزوار، مشهد، نیشابور و گناباد است که این شهرستانها بیش از 65 درصد گوشت مرغ خراسانرضوی را تولید میکنند.
طباطبایی عنوان کرد: در دوره جوجهریزی منتهی به روزهای پایانی سال تمامی واحدهای پرورش نیمچه گوشتی با تمام ظرفیت جوجهریزی شده و بالغ بر 6.5 میلیون قطعه مرغ از هفته نخست اسفندماه به تدریج وارد بازار میشود.
وی در ارتباط با قیمت مرغ در هفتههای منتهی به پایان سال تاکید کرد: با مصوبه کمیسیون تنظیم بازار هماهنگی لازم برای عرضه مرغ منجمد به قیمت مصوب کمیسیون با تعاونیهای مصرف، فروشگاههای سطح شهر، رستورانها، هتلها، بیمارستانها و مراکز آموزشی در خراسانرضوی صورت گرفته و با این مصوبه کمیسیون پیشبینی میشود که قیمت مرغ به تعادل لازم در بازار برسد.
طباطبایی با تاکید بر تامین دان مورد نیاز واحدهای پرورش مرغ، اظهار کرد: با توجه به اینکه 70 درصد هزینه تولید را هزینههای دان تشکیل میدهد شرکت پشتیبانی امور دام ذرت و کنجاله سویای مورد نیاز واحدهای مرغداری را تهیه و به اتحادیههای مرغداران تحویل میدهد.
خراسانرضوی با دارا بودن یکهزار و 500 واحد مرغداری گوشتی، با ظرفیت بیش از 17 میلیون قطعه در هر دوره، مقام چهارم تولید گوشت مرغ در کشور را به خود اختصاص داده است/س