پزشك داروساز دانشگاه علوم پزشكی یاسوج گفت: استفاده از مواد غذایی غنی از كلسیم نه تنها احتمال سنگ كلیه را افزایش نمی دهد، بلكه از ابتلا به این بیماری نیز جلوگیری خواهد كرد.

دكتر 'مهسا عباسی نیا' در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج افزود: كاهش كلسیم در بدن می تواند به دلیل مشكلات كلیوی، جراحی ها، خارج كردن معده و استفاده از برخی تركیبات دارویی باشد كه در طولانی مدت موجب كاهش توده استخوانی و سپس استئوپروز (پوكی استخوان) می شود.
وی در خصوص كاركردهای كلسیم در بدن، اظهار كرد: كلسیم برای انقباض و انبساط عروقی، عملكرد ماهیچه ای، انتقالات عصبی، سیگنال دهی درون سلول و ترشح هورمونی مورد نیاز است.
عباسی نیا بیان كرد: خانم های یائسه، خانم های مبتلا به آمنوره ( توقف خونریزی قاعدگی در سنین باروری )، افرادی كه عدم تحمل لاكتوز و یا آلرژی به شیر گاو دارند باید بیش از دیگران به میزان كلسیم دریافتی توجه كنند.
وی با بیان اینكه ویتامین D، جذب كلسیم را افزایش می دهد، اضافه كرد: نور خورشید، عامل مهم تامین ویتامین D است./س

برچسب ها: مصرف ، مواد ، غذایی ، کلسیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.