رئيس سازمان جهاد کشاورزي هرمزگان گفت: برداشت پياز زمستانه از هشت هزار و 750 هکتار زمينهاي کشاورزي هرمزگان آغاز شد.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران نبدرعبا س صالحی پيش بيني کرد امسال 218 هزار و 750 تن محصول پياز برداشت شود که 16 درصد کمتر از پارسال است .

هرمزگان رتبه نخست توليد پياز زمستانه را در کشور دارد.

رئيس سازمان جهاد کشاورزي هرمزگان افزود: پارسال به علت نبود بازار فروش مناسب و ضرر و زيان وارد شده به پيازکاران هرمزگاني ، امسال سطح زير کشت اين محصول کاهش يافت .

صالحی افزود: پارسال 12 هزار و 400 هکتار از زمينهاي هرمزگان زير کشت پياز رفت و بيش از 330 هزار تن محصول برداشت شد.

رئيس سازمان جهاد کشاورزي هرمزگان گفت: پياز برداشت شده در استان علاوه بر تامين نياز بازار هرمزگان به استان هاي شمالي، تهران و مرکزي حمل مي شود.

وی تصریح کرد: شهرستانهاي بندرعباس، ميناب و رودان مهمترين مناطق کشت پياز در هرمزگان است.

فصل کاشت پیاز از نیمه آبان شروع میشود و تا نیمه دی ادامه دارد و فصل برداشت آن از اواخر بهمن تا اواخر اردیبهشت است.

پياز بدليل وجود سولفور ، کروم، و ويتامين B6 در کاهش کلسترول ، فشار خون ، قند خون ، خطر حمله قلبي و سکته مغزي موثر است. پياز رشد سرطان روده بزرگ، ابتلا به پوکي استخوان در زنان ، درد و التهاب مفصل را کاهش مي دهد و در درمان سرماخودرگي مفيد است./س

برچسب ها: برداشت ، پیاز ، هرمزگان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.