به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران ايلام؛ یعقوب عزیزی با اعلام این خبر گفت: همه ساله در نیمه دوم بهمن کار برداشت محصول طبیعی "کنگر" از عرصه های طبیعی و مزارع شهرستان آبدانان آغاز و تا پایان فروردین سال بعد ادامه دارد.
وی افزود: بیش از 150 نفر از کارگران فصلی همه روزه با عزیمت به مناطق و تپه های اطراف شهر روزانه بیش از دو تن کنگر مرغوب را تهیه و به بازار مصرف شهر آبدانان عرضه می کنند.
مسوول منابع طبیعی شهرستان آبدانان تاکید کرد: این محصول طبیعی اکنون با قیمت هر کیلوگرم 25 هزار ریال به فروش می رسد.
عزیزی ادامه داد: با توجه به بارش مناسب و با پراکنش مطلوب نزولات آسمانی پیش بینی می شود که برداشت کنگر امسال در شهرستان آبدانان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیش از 40 درصد افزایش یابد.
وی گفت:علاوه بر کارگران فصلی که از این طریق امرار معاش می کنند، همه روزه تعداد زیادی از خانوارهای شهرستان آبدانان به عنوان تفرج و سرگرمی با عزیمت به اطراف شهر و مناطق مستعد به جمع آوری کنگر اقدام می کنند.
مسوول اداره منابع طبیعی آبدانان اضافه کرد: با توجه به استعداد مناطق و عرصه های طبیعی این شهرستان علاوه بر تامین نیازهای مردم منطقه، هر سال صدها تن کنگر توسط کارگران فصلی از این شهرستان به مناطق و استان های دیگر کشور صادر می شود.
کنگر، یکی از محصولات طبیعی و خودروی بهاری است که به شدت مورد علاقه و مصرف عامه مردم استان ایلام و بخصوص شهرستان آبدانان است و علاوه بر خام خواری، همراه با روغن و پیاز و برنج و شیر و آب پز نیز مورد مصرف مردم قرار میگیرد/س