به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، نویسنده و کارگردان این فیلم تلویزیونی در جمع خبرنگاران گفت: «چندی پیش فیلمنامه «رأس ساعت 8» را با موضوع شهادت حضرت امام رضا(ع) نوشتم و توسط یکی از دوستانم با «سحر ریحانی» آشنا شدم. ریحانی بعد از خواندن فیلمنامه اعلام کرد که این فیلمنامه مورد موافقت آستان قدس رضوی قرار گرفته و برای ساخت اظهار تمایل کرد و تهیه کنندگی آن را به عهده گرفت و به خواسته او کارگردانی کار هم به خودم سپرده شد.»
«جواد سلیمی» افزود: «فیلمنامه به برخی چهرههای سینما از جمله «ایرج نوذری»، «رضا بابک» و «فرخ نعمتی» ارائه شد تا پس از موافقت کار شروع شود. قرار دادی را با «فرزاد نشاط» مدیر تولید پروژههای خانم ریحانی منعقد کردم. اما بعد از این اتفاق تهیه کننده از ایران خارج شد و هیچ قرار دادی با عوامل بسته نشد و در نبود تهیه کننده، مدیر تولید کار را متوقف کرد و هیچ توضیحی برای توقف کار از سوی هیچ مسئولی داده نشد.»
سلیمی ادامه داد: « پس از برگشت تهیه کننده، دوباره جلسهای برگزار شد و از من خواسته شد که کار را ادامه دهم. من هم به خواست او دوباره عوامل را جمع کرده و پیش تولید دوم را شروع کردیم.»
وی افزود: «بعد از اینکه راشهای کار را به تهیه کننده نشان دادیم و اظهار رضایت از کار توسط خانم ریحانی اعلام شد تصمیم گرفته شد تا کار ادامه پیدا کند. چند روز بعد اطلاع دادند که تهیه کننده کار را متوقف کرده و مرا اخراج کرده است.»
سلیمی در ادامه گفت: «بعد از شنیدن خبر اخراجم و متوقف شدن کار با تهیه کننده تماس گرفتم اما تا به امروز هیچ جوابی به من داده نشده است. دلیل توقف کار هنوز هم مشخص نیست. حتی با عوامل دیگر فیلم هم برای اینکه برای ادامه کار هستند یا نه هیچ صحبتی نشده است.»
این کارگردان افزود: «آنطور که مطلع شدهام فیلمنامهای که نوشتهام به فرد دیگری داده شده و او این فیلم تلویزیونی را در همین مدت که تهیه کننده جوابگوی من نبود ساخته است.»
وی گفت: «قرار دادی که بین تهیه کننده و بعضی از عوامل فیلم بسته شده بود تک نسخهای بود و هیچ یک از آنها قراردادی در دستشان نیست.»
نویسنده و کارگردان فیلم تلویزیونی رأس ساعت 8 ادامه داد: «به دلیل اینکه اولین کار بلند با موضوع مذهبی بود که مینوشتم و دلم میخواست کار کلید بخورد و به نتیجه برسد و نتیجه آن برایم مهم بود برای همین چشمم را روی خیلی از بیقانونیها بستم اما غافل از اینکه هم خودم و هم دیگر عوامل ضربه خوردیم.»
سلیمی با اشاره به پیش تولید دوم گفت: «در پیش تولید دوم از تهیه کننده خواستم که قرار داد دو نسخهای باشد و پیش قسطی هم به عوامل داده شود بعد از اینکه به بعضی از عوامل پیش قسط داده شد هیچ تماسی هم با آنان برای ادامه کار گرفته نشد.»
نویسنده و کارگردان اخراج شده این فیلم تلویزیونی تصریح کرد: «تاکنون هیچ کدام از عوامل این تله فیلم هیچ حقوقی دریافت نکردهاند. حتی بعضی از بازیگران لباسهایی را آورده بودند که آنها هم برگردانده نشده است و با این اقدام به نوعی از عوامل فیلم سوء استفاده شده است.»
سلیمی تأکید کرد: «تهیه کننده این فیلم سرمایه گذار فیلم تلویزیونی را آستان قدس رضوی اعلام کرده بود ولی کسی با عنوان نماینده سرمایه گذار در زمان فیلمبرداری حضور نداشت.»
وی با اشاره به اینکه اقدام تهیه کننده غیرمنطقی و غیر متعهدانه است خاطرنشان کرد: «از طریق مراجع قضایی به دنبال پیگیری امور این فیلم هستیم.»
ایرج نوذری: هر روز با بهانهای عوامل را تغییر میدادند
ایرج نوذری یکی از بازیگران اصلی این فیلم تلویزیونی در ادامه گفت: «دو سه سال است که دیگر هر فیلمنامهای را کار نمیکنم. زمانی که این فیلمنامه به دستم رسید آن را خواندم و خوشم آمد. با نویسنده صحبت کردم و به او گفتم من با تو هستم و اگر کسی دیگر بخواهد این کار را بسازد قبول نمیکنم که بازیگر آن باشم.»
این بازیگر افزود: «جلسهای با حضور تهیه کننده داشتیم و قرار شد با عواملی که کارگردان دور هم جمع کرده است کار کلید بخورد. اما در ادامه کار با تغییراتی مواجه شدیم و حرفهای ضد و نقیضی زده میشد. یکبار از تغییر فیلمبردار و گروهش حرف به میان آمد و روز دیگر فیلمنامه را به شخص دیگری داده بودند. هر روز با بهانهای عوامل را تغییر میدادند و کار را ادامه ندادند.»
نوذری در ادامه گفت: «رفتار مدیر تولید تغییر کرد و تهیه کنندهای وجود نداشت که بتوانیم ادامه کار را با او هماهنگ کنیم ولی به دلیل علاقهای که کارگردان و بقیه عوامل برای ادامه کار داشتند تمام رفتارها را تحمل کردند که پروژه ادامه پیدا کند اما متأسفانه متوجه شدیم که کارگردان بدون هیچ دلیل از کار کنار گذاشته شده و کار به فرد دیگری سپرده شده است.»/ي2