استفاده مکرر از سوسیس و کالباس باعث بیشتر شدن اکسیداتی در بدن می شود که از عدم تعادل اکسیدان و آنتی اکسیدان به وجود آمده و استرس را در بدن زیاد می کند.

عبدی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: الگوی مصرفی موادی همچون سوسیس و کالباس باعث ایجاد اختلال در بحث بهداشتی و تغذیه ای می شود.

وی گفت: تولیدکنندگان مزیت سوسیس و کالباس را ارزان قیمت، قابل حمل بودن، پروتئین گوشتی تعریف کرده اند تا هر چه بیشتر مورد استقبال مصرف کنندگان قرار گیرد.

ساعدی از لحاظ مشکلات بهداشتی سوسیس و کالباس اظهار داشت: به لحاظ این که در تهیه این محصولات از گوشت و قسمتهایی از بدن مرغ و گوسفند به خصوص دم پرندگان که حاوی مدفوع می باشد ممکن است آلودگیهایی را با خود داشته باشد.

وی اظهار داشت: به همین خاطر است که استفاده از سوسیس و کالباس در طولانی مدت توصیه مي شود.

ساعدی در پايان اظهار داشت: استفاده مکرر از سوسیس و کالباس باعث بیشتر شدن اکسیداتی در بدن می شود  که از عدم تعادل مواد اکسیدان و مواد آنتی اکسیدان به وجود می آید که این مواد باعث استرس در انسان می شود.
برچسب ها: استرس ، سوسیس ، کالباس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار