محققین ایرانی به تولید کودهای پاستیلی با خاصیت افزایش کیفیت محصولات دست يافته اند.

علیرضا دهقانی محقق کشاورزی در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: در طی 2 سال موفق به کسب تولید نوعی کود طبیعی با خاصیت پاستیلی شده اند. 

وی افزود: مشابه این کود با خاصیت ضعیف تری در خارج از کشور تولید شده است.
 
وی خاطر نشان کرد: از خاصیت این کود می توان به ارگانیک بودن و همچنین افزایش 11 درصدی کیفیت محصولات و جذب 150 تا 300 درجه ای آب اشاره کرد.
 
وی گفت: قیمت این نوع کود با کیلویی 450 تومان عرضه خواهد شد./ع2

برچسب ها: کود ، پاستیلی ، محصولات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار