کافئین موجود در شکلات تلخ با درصد بالا قهوه و چای به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان بر روی سیستم عصبی بیماران MS تاثیر گذار است.

 دکتر پارسا،  متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار  کلينيک باشگاه خبرنگاران؛  در خصوص تاثیر کافئین بر روی بیماران MS  گفت:  کافئین موجود در ترکیباتی مانند قهوه غلیظ و شکلات تلخ به دلیل توانایی اتصال به گیرنده  هایی مثل ،  آدنوسین بر سیستم عصبی مرکزی تاثیر گذار است.

وی خاطر نشان کرد:  این مولکول نقش مهمی در فرآیندهای شیمیایی مانند انتقال انرژی و پیشرفت خواب ایفا می کند.

 این دکتر تغذیه افزود: طبق آزمایشات انجام شده محققان بر روی موش های آزمایشگاهی نشان داد که مصرف 8 تا 6 فنجان قهوه یا چای احتمال ابتلای آن ها را به بیماری MS  کاهش می دهد.
وی در ادامه تصريح کرد:  مقدار و نوع کافئین برای بیماران MS  مهم است چون استفاده نا آگاهانه موجب افزایش لرزش بدن و شل شدن عضلات در این افراد می شود.
 
وی در پایان تاکيد کرد: استفاده  قهوه تلخ قبل از غذا موجب افزایش  متابولسیم بازال و جلوگیری  از اشتها  شده که بر روی رژیم های لاغری  اثر گذار است.
برچسب ها: ms ، قهوه ، شکلات تلخ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
پیمان
۲۰:۵۷ ۲۸ بهمن ۱۳۹۱
مطلب فوق العاده ای بود.ممنون خیلی استفاده کردم