ارتقایی با اشاره به این که در صدد تعیین تکلیف اين چاه ها هستیم، اظهار داشت:چاه های موجود باید شناسایی شود، ضمن آنکه چاه هایی که در قالب طرح های بحران و تامین آب شرب در سال های 80 و 87 حفر شده دارای شناسنامه بوده و پروانه دار خواهد شد.
وی تعداد این چاه ها را بالغ بر هزار حلقه اعلام کرد و گفت : با اجرای این طرح تعداد چاه های بدون پروانه آب وفاضلاب، میزان آبدهی وتخلیه آنها وهمچنین محل چاه ها و سوابق آن تعیین می شود.
ارتقایی یکی از پیشنهادات جهت طرح انسجام بخشی وتعیین تکلیف چاه های آب و فاضلاب را ایجاد سایت مشترک اعلام کرد و گفت: در این سایت آخرین تغییرات چاه ها، شامل صدور پروانه ها، میزان آبدهی لحظه ای و تخلیه و کمبود منابع آب شرب در یک منطقه درج خواهد شد.
وی در ادامه افزود: با استفاده از این سایت مشترک به تمام اطلاعات چاه های مورد نظر دسترسی پیدا می کنیم و برای مدیریت و ساماندهی آب شرب استان نيز می توان از این ابزار استفاده نمود.
ارتقایی زمان اجرای این طرح را پایان سال 91 عنوان کرد و گفت: با مدیریت و شناسنامه دار کردن چاه ها و ارایه آن به کمیته انسجام بخشی می توانیم تخصیص های جدید دریافت نمايیم .
وی در پایان بر مساعدت های مالی شرکت آب و فاضلاب تهران جهت انجام این طرح تاکید کرد./عب