به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک میزان اسید اوریک خون در صورتی که بیش از 6.5 باشد خطرناک است و خطر بروز بیماری نقرس را در پی دارد بنابراین کاهش میزان آن با تغییر سبک زندگی برای پیشگیری از این بیماری ضروری است.
اسید اوریک محصول زائد فرآیند سوخت و ساز پورینها در بدن است که شامل گوشت، قارچ، حبوبات مانند لوبیا واسفناج میشود. همچنین مصرف مواد کافئین دار مانند شکلات، کاکائو و نوشابههای کولا دار(نوشابه های گازدار سیاه) نیز موجب افزایش ماده زائد اسید اوریک در خون میشود.
در طب سنتی نیز یک درمان برای کاهش اسید اوریک خون وجود دارد که بسیار موفق بوده است و آن مصرف دم کرده کاکل ذرت و دم گیلاس است که به عنوان واکس گیلاس در عطاریها به فروش میرسد. این ماده را مانند چای دم میکنند و مصرف روزانه 4 تا 5 فنجان آن به شدت میزان اسید اوریک خون را پایین میآورد./س