وی با اشاره به القاي شبهات وهابيت در طول حج در قالب منشورات، لوحهاي فشرده و از طريق مبلغان وهابي، عنوان كرد: اين كار نياز به مقابله دارد از اين رو اقدام به تأليف آثاري از جمله"موسوعةالشبهات" و توليد نرم افزارهايي در حوزه حج و زيارت نموده ايم كه بايد توسط كارشناسان و متحققان نظريه هايي در باب درسهاي آموزنده حج در زمينه سياست، اقتصاد، و فرهنگ و اجتماع استخراج شود.
قاضی عسگر، تصريح كرد: 11 هزار شبهه، شناسايي و از ميان آن 200 شبهه استخراج شد و 19 مقاله براي پاسخگويي به اين شبهات تدوين و تأليف شده كه در قالب موسوعه به چاپ ميرسد.
وي با بيان اين كه از 57 كشور اسلامي و كشورهاي اروپايي و آمريكايي، مسلماناني براي انجام مناسك حج مشرف ميشوند، اظهار داشت: اين حضور فرصت طلايي براي شناساندن شيعه را در اختيار ما قرار داده است و ميتوانيم در اين فرصت تعامل مثبتي با كشورهاي ديگر داشته باشيم.
حجت الاسلام قاضی عسکر، شرایط امروز را متفاوت عنوان کرد و افزود: امروز وسایل ارتباط جمعی در بخش انتقال افکار و اندیشه ها به مردم نقش آفرین شده اند و تاثیرگذاری زیادی بر آداب، اندیشه و اخلاق مردم دارند.
نماینده مقام معظم رهبری در حج و زیارت با اشاره به تدوين دانشنامه عظيم حج، گفت: اين دانشنامه مكتوب در 15 جلد با عنوان " موسوعةالشبهات" در حال تاليف است كه در حال حاضر 5 جلد آن به چاپ رسیده است و تا شش سال آينده به طور كامل تدوين و چاپ خواهد شد./س