نوسان قيمت نهاده هاي خوراکي دام، علت اصلي افزايش قيمت گوشت سفيد در کشور است.

موسوي، رئيس جهاد کشاورزي استان تهران در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران گفت: يکي از علل افزايش قيمت گوشت مرغ تغيير قيمت نهاده ها، تغيير هزينه حمل و نقل و ساير هزينه هايي است که به توليد تحميل مي شود و در صورتي که شبکه توزيع همراه و همگام با سيستم توليد کار کند، مي توانيم قيمت تمام شده را به حداقل برسانيم.

وي ادامه داد: خوشبختانه در توليد گوشت مرغ مشکلي نداريم و در آستانه توليد مازاد قرار گرفتيم، اما نکته مهم نحوه تنظيم بازار عرضه و تقاضاست تا بتوان قيمت ها را کنترل کرد.

عسگري افزود: در راستاي توليد گوشت مرغ و تعادل قيمت ها بايد پشتيباني لازم صورت بگيرد تا شکاف قيمتي در مرغداري و بازار از بين برود.

وي در پايان با اشاره به اينکه ميزان توليد گوشت مرغ به صورت آنلاين ثبت مي شود، افزود: آمار و ارقام در مورد گوشت مرغ و قيمت آن ثبت و کنترل شده است و با اين سامانه مي توان قيمت هاي شب عيد را کنترل و از افزايش بي رويه آن جلوگيري کرد.

برچسب ها: گوشت ، مرغ ، نهاده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار